GeForce NOW Gamepad düzgün çalışmıyor

Şevkat Yerimdar

Femtopat
Selamünaleyküm televizyonda GeForce NOW açtım Steam hesabını bağladım. ETS 2 vardı açtım onu oyun açıldı ama konsoldaki tuşlar düzgün çalışmıyor. Tüm tuşlara bastım sadece kamera değiştiriyor veya normal ana sayfada aşağı yukarı falan gidiliyor. Ne yapmam lazım? Konsol çakma bu arada. Analog yazan yere bassam da basmasam da bir şey değişmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250805_153409_220.jpg
    IMG_20250805_153409_220.jpg
    200,3 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna girdikten sonra normalde Shift+Tab basarak açtığınız menüyü açıp kontrolcü ayarları kısmından tuşları ayarlamanız gerekiyor muhtemelen. Replika ve muhtemelen desteği olmayan bir kontrolcü olduğundan tuşları doğru algılayamıyor olabilir. Analog ışığı yanarken yapmanız gerekiyor tuş ayarlarını.

Oyuna girdikten sonra normalde Shift+Tab basarak açtığınız menüyü açıp kontrolcü ayarları kısmından tuşları ayarlamanız gerekiyor muhtemelen. Replika ve muhtemelen desteği olmayan bir kontrolcü olduğundan tuşları doğru algılayamıyor olabilir.
Hocam Televizyondan oynadığım için basamiyorum Malesef klavyede eski televizyona bağlanmıyor yinede teşekkür ederim bilgisayardan deneyeceğim şimdi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı