Duracell cef 14 hızlı şarj'ı tavsiye ederim 4 saat şarj ile uzun süre götürüyor. Yanında gelen pillerin kapasitesi düşük sonradan yüksek kapasite pil alırsın. F/P ürünü şahsen.
Hocam bende ikili şarj edici var en fazla iki pil alıyor. İsterseniz uygun bir fiyata bırakırım.
Evde oğlumun oyuncaklarından dolayı 8 ay önce şarjlı pile geçiş yaptım. Evde toplamda AA ve AAA olmak üzere 50 tane şarjlı pil var. Oyuncaklar piyasadaki pilleri 1 günde bitiren oyuncaklar. Bu oyuncaklarda bile haftalarca şarj etmiyorum. En güzel yanı birinin pili bitince 1-2 saat takıyorum beni 1 hafta götürüyor.2 tane gamepad var aynı anda ikisini de şarj etmem gerekiyor Varta 57647 almayı düşünüyorum sizce iyi iş görür mü?
Evde oğlumun oyuncaklarından dolayı 8 ay önce şarjlı pile geçiş yaptım. Evde toplamda aa ve AAA olmak üzere 50 tane şarjlı pil var. Oyuncaklar piyasadaki pilleri 1 günde bitiren oyuncaklar. Bu oyuncaklarda bile haftalarca şarj etmiyorum. En güzel yanı birinin pili bitince 1-2 saat takıyorum beni 1 hafta götürüyor.
1 tane pil arızalanmadı. Sadece 1 tane 4'lü şarj aleti var. Yazıktır sabah akşam pilleri şarj ediyor gıkını çıkarmadı. Tek sorunu pilleri 2'şer şarj etmek zorundasın tekli şarj etmiyor.
Ben tavsiye ederim başka markaya bakma bence.
Ediyor hocam sorun yaşamazsınız.Anladım zaten ben çiftli şarj edeceğim o zaman benim işimi görür bu ürün doğru mu? AA kalem pil şarj edebiliyor değil mi? Emin olmak için soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.