Gamepad için 130 TL ile hangi şarj edilebilir pil alınmalı?

Kapt

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir gamepad aldım ama şimdi de pil şarj edici lazım. Bütçem maksimum 120-130 arası, bütçeme en iyi ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşım 200tl lik media marktan aldı maks 3 4 ay çalıştı daha sonrasında bozulmaya pili normalden fazla sürede sarj etmeye başladı. Bimde duraceller var gayet uyguna yeter zaten sana.

Duracell cef 14 hızlı şarj'ı tavsiye ederim 4 saat şarj ile uzun süre götürüyor. Yanında gelen pillerin kapasitesi düşük sonradan yüksek kapasite pil alırsın. F/P ürünü şahsen.

2 tane gamepad var aynı anda ikisini de şarj etmem gerekiyor Varta 57647 almayı düşünüyorum sizce iyi iş görür mü?

2 tane gamepad var aynı anda ikisini de şarj etmem gerekiyor Varta 57647 almayı düşünüyorum sizce iyi iş görür mü?
Evde oğlumun oyuncaklarından dolayı 8 ay önce şarjlı pile geçiş yaptım. Evde toplamda AA ve AAA olmak üzere 50 tane şarjlı pil var. Oyuncaklar piyasadaki pilleri 1 günde bitiren oyuncaklar. Bu oyuncaklarda bile haftalarca şarj etmiyorum. En güzel yanı birinin pili bitince 1-2 saat takıyorum beni 1 hafta götürüyor.

1 tane pil arızalanmadı. Sadece 1 tane 4'lü şarj aleti var. Yazıktır sabah akşam pilleri şarj ediyor gıkını çıkarmadı. Tek sorunu pilleri 2'şer şarj etmek zorundasın tekli şarj etmiyor.

Ben tavsiye ederim başka markaya bakma bence.

Evde oğlumun oyuncaklarından dolayı 8 ay önce şarjlı pile geçiş yaptım. Evde toplamda aa ve AAA olmak üzere 50 tane şarjlı pil var. Oyuncaklar piyasadaki pilleri 1 günde bitiren oyuncaklar. Bu oyuncaklarda bile haftalarca şarj etmiyorum. En güzel yanı birinin pili bitince 1-2 saat takıyorum beni 1 hafta götürüyor.

1 tane pil arızalanmadı. Sadece 1 tane 4'lü şarj aleti var. Yazıktır sabah akşam pilleri şarj ediyor gıkını çıkarmadı. Tek sorunu pilleri 2'şer şarj etmek zorundasın tekli şarj etmiyor.

Ben tavsiye ederim başka markaya bakma bence.

Anladım zaten ben çiftli şarj edeceğim o zaman benim işimi görür bu ürün doğru mu? AA kalem pil şarj edebiliyor değil mi? Emin olmak için soruyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı