Gamepad modellerimizi test edelim

bende o tik çıkmıyor
1716223363135.png

Hocam fantech EOS Pro ne yaparsam yapayım bu değer çıkıyor bu kadar kusursuz olması acaba testi mi yanlış yapıyorum dedirtti.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.06.17 - 13.37.50.97.png
    Desktop Screenshot 2024.06.17 - 13.37.50.97.png
    206,6 KB · Görüntüleme: 184
Bende de ultimate 8bitdo bluetooth controller var. Bu şekilde çıktı. Bende yanlış mı yaptım acaba diye düşündüm. Ne diyorsunuz anormal mi?

Dosya Ekleri

• deadzone gamepad.png
    deadzone gamepad.png
    75 KB · Görüntüleme: 145
Bende de ultimate 8bitdo bluetooth controller var. Bu şekilde çıktı. Bende yanlış mı yaptım acaba diye düşündüm. Ne diyorsunuz anormal mi?
Yeni aldığımda bile %7 civarı çıktı. Bence gamepadin kendisinden farklı bir durum var burada.
Çünkü 6 farklı gamepad denemiş oldum (2 adet F710, Dualshock 3, Dualsense, 8BitDo Ultimate Wired ve 8BitDo Ultimate kablosuz) hepsinde yüksek sapma çıktı ama hepsinde de sorunsuz oynadım.

Yeni aldığımda bile %7 civarı çıktı. Bence gamepadin kendisinden farklı bir durum var burada.
Çünkü 6 farklı gamepad denemiş oldum (2 adet F710, Dualshock 3, Dualsense, 8BitDo Ultimate Wired ve 8BitDo Ultimate kablosuz) hepsinde yüksek sapma çıktı ama hepsinde de sorunsuz oynadım.
Benim de deneyimlediğim kadarıyla, gamepadin analoğu testteki dairede kare gibi gözükmediği sürece oyunlarda bir sorun oluşturmuyor.

Bir de cevapladığınız kişi büyük ihtimal analogları çizgiyi geçmeyecek şekilde testi tamamladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı