Gamepad modellerimizi test edelim

Ben de aynı hatayı yapıyordum sanırım % değerlerini düşük çıkarmaya çalışacakmışız. En sona yaslayarak çevirmeyecekmişiz.
Hayır anam babam sona dayayarak çevireceksiniz. Bu test sizin daire çizebilme yetinize bakmıyor sticklerin daire çizebilmesine bakıyor. Deadzone testi nasıl yapılır, bu testin manası nedir bakmak isterseniz şu videoya bakabilirsiniz. Burada yapılan test deadzone testi değildir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır anam babam sona dayayarak çevireceksiniz. Bu test sizin daire çizebilme yetinize bakmıyor sticklerin daire çizebilmesine bakıyor. Deadzone testi nasıl yapılır, bu testin manası nedir bakmak isterseniz şu videoya bakabilirsiniz. Burada yapılan test deadzone testi değildir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu testi sıfır Dualsense, sıfır 8BitDo Ultimate Wired ve sıfır 8BitDo Ultimate 2.4G ile denedim. Üçünde de sonuçlar gayet kötüydü, burada görünen gibi %2-3'ler bir yana, en iyi değerler %7-8'lerdeydi. Ya ben çok şanssızım ya da testi yanlış yaptım diye düşündüm.
Analogun mekanik çember sınırını değil de düzgün bir daire çizme isteğine ne kadar net cevap verebildiğini test ediyoruz sandım.

GameSir Cyclone 2.
1757342962499.png

Gamesir G7 Pro. Dualsense ve 8BitDo Ultimate dahil hiç bir gamepad'de bırakın 0 error'u, %5'in altını görmemiştim. Hayret ettim.
1766325499807.png

Gamesir G7 Pro. Dualsense ve 8BitDo Ultimate dahil hiç bir gamepad'de bırakın 0 error'u, %5'in altını görmemiştim. Hayret ettim.
Eki Görüntüle 2626147

8BitDo Ultimate Bluetooth modeli mi hocam? Bende de var yaza doğru Flydigi Vader 5 Pro almayı planlıyorum. Buton/tetik kalitesinden nefret ediyorum, ergonomisi elime olmuyor. Ve gecikme olarak çok geride kalıyor. Ben de yaklaşık %8 error veriyordu bu kollara göre fazla bence. Düz Xbox kolu bile %10 veriyor zaten.

8BitDo Ultimate Bluetooth modeli mi hocam? Bende de var yaza doğru Flydigi Vader 5 Pro almayı planlıyorum. Buton/tetik kalitesinden nefret ediyorum, ergonomisi elime olmuyor. Ve gecikme olarak çok geride kalıyor. Ben de yaklaşık %8 error veriyordu bu kollara göre fazla bence. Düz Xbox kolu bile %10 veriyor zaten.
8BitDo Ultimate Wired ve 8BitDo Ultimate 2.4G kullandım hocam.
Genel kullanımda kötü bir his almadım hatta analoglar hall effectliydi (Buna rağmen %7-8 error veriyordu ve analogun çemberin dışına çıktığı hissediliyordu ama oyunlarda olumsuz bir etkisini görmedim). Ama sorunum şu ki;
8BitDo Ultimate Wired drift sorunu yaptı (Hall Effect yoktu), garantiye gönderdim yaptık dediler geldi daha beter olmuş, tekrar gönderdim sağ olsun Gizala direkt değişim teklif etti ben de fiyat farkını verip Ultimate 2.4G aldım. Onda da 1 sene geçmeden sağ tetik bozuldu, gene gönderdim yapıldı 6 ay sonra bir daha bozuldu. İlk Ultimate Wired'ı aldığımın üstünden tam 2 sene geçti yani bu saydıklarımın hepsi 2 sene içinde oldu siz düşünün durumu.
Şimdi GameSir G7 Pro aldım bakalım onunla geleceğimiz nasıl olacak.

8BitDo Ultimate Wired ve 8BitDo Ultimate 2.4G kullandım hocam.
Genel kullanımda kötü bir his almadım hatta analoglar hall effectliydi (Buna rağmen %7-8 error veriyordu ve analogun çemberin dışına çıktığı hissediliyordu ama oyunlarda olumsuz bir etkisini görmedim). Ama sorunum şu ki;
8BitDo Ultimate Wired drift sorunu yaptı (Hall Effect yoktu), garantiye gönderdim yaptık dediler geldi daha beter olmuş, tekrar gönderdim sağ olsun Gizala direkt değişim teklif etti ben de fiyat farkını verip Ultimate 2.4G aldım. Onda da 1 sene geçmeden sağ tetik bozuldu, gene gönderdim yapıldı 6 ay sonra bir daha bozuldu. İlk Ultimate Wired'ı aldığımın üstünden tam 2 sene geçti yani bu saydıklarımın hepsi 2 sene içinde oldu siz düşünün durumu.
Şimdi GameSir G7 Pro aldım bakalım onunla geleceğimiz nasıl olacak.

Bunlardaki tetik ve butonlar membran diye geçiyor galiba o yüzden o hissiyat ve dayanıklılık olarak o kadar kötüler. Razer farelerin scroll'larının bozulma sebebi de benzer yapıda scroll kullanmalarındandı diye hatırlıyorum.

Bendeki de 2.4 GHz destekli Hall Effect'li sürüm ama pek de sevdiğim söylenemez. Ben direkt Xbox kopyası olduğu için Vader 5 Pro/Apex 5 düşünüyorum hocam. Gamesir G7 Pro da güzel duruyor ama ergonomisi biraz daha farklı gibi. Hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı