Gamepad önerisi

somebody32

Hectopat
Katılım
16 Kasım 2019
Mesajlar
560
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Herkese merhaba. PC için öneri istiyorum. Şu an çakma PS3 kolu var elimde. Bir an önce değişiklik yapmam lazım :)
Bütçem çok fazla değil 200-300 bandında öneri yapabilir misiniz?


Bu ürün çakma sanırım. PTT AVM çakma ürün mü satıyor? Marka olarak Sony belirtmiş.
Çakma olsa da fiyat performans olarak memnun eder mi ?
 

Bütçe arttırıp F310 almanızı öneririm. Çakma ve merdiven altı kollardan uzak durun.

DS4 bozulunca ucuza kol kapatma düşüncesi ile almıştım ne de olsa övülüyor çoğu yerde ancak pek de çakma koldan farklı değil. Trigger hassiyeti hariç extrası yok ki ergonomosi dolayısıyla onun da önemi kalmıyor. Birkaç yıl öncesinden kalma replika 360 gamepad bulunuyor evde ve replikanın malzeme kalitesi bile daha iyi. Anolog hassasiyetinin başlama noktası saçma olduğu için replikadan iyi olsa da kayda değer bir fark oluşmuyor, kullanım anlamında extra sunmuyor. Replika koldan çok da farkı yok F310'un bana kalırsa. Bütçe artıramazsa replika da alınabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
DS4 bozulunca ucuza kol kapatma düşüncesi ile almıştım ne de olsa övülüyor çoğu yerde ancak pek de çakma koldan farklı değil. Trigger hassiyeti hariç extrası yok ki ergonomosi dolayısıyla onunda önemi kalmıyor. Birkaç yıl öncesinden kalma replika 360 gamepad bulunuyor evde ve replikanın malzeme kalitesi bile daha iyi. Anolog hassasiyetinin başlama noktası saçma olduğu için replikadan iyi olsa da kayda değer bir fark oluşmuyor, kullanım anlamında extra sunmuyor. Replika koldan çok da farkı yok F310'un bana kalırsa. Bütçe artıramazsa replika da alınabilir.

Bence çok yanılıyorsunuz, kolu bende kullanıyorum ve çakma PS3 kolundan F310'a geçmek onun için bir sıkıntı yaratmaz, hatta daha da iyi bile olabilir. Eğer titreşim motorunun olmamasını göze alıyorsa 500 lira bandında bu cihaz tercih ediliyor.
 
Ekran Resmi 2023-02-03 14.44.31.png
 

Bu iyi midir? Satıcı Microsoft olarak gözüküyor.

O satıcı değil, marka. Çakma ürün bu arada, alınmaz.

İlla o bütçeyi aşamam diyorsanız buna bakmanızı öneririm: RUSH FREEMAN GW909 WIRELESS GAMEPAD - Rush
 

Yeni konular

Geri
Yukarı