Gamepad önerisi

Cyrox1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar oyun oynamak için gamepad arayışı içerisindeyim. Genellikle FC24 oynarım diye düşünüyorum ancak belki başka oyunlar da oynayabilirim. Cihazımda Bluetooth sıkıntılı o yüzden kablosuz dongle olursa iyi olur. Çok fazla para veremem ucuz seçeneklerden önerileriniz varsa bekliyorum.
Sizce çakma PS4 kolu alıp geçmeli miyim?

Aga şimdi yine gelir F310 cular kablolu ve materyal kalitesi rezalet bir gamepade 700 TL vermek senin elinde tabii ben torima doubleshock 5 sipariş ettim bugün fakat dongle yoktu onda hem dongle olan hem de ucuz bir ürün bulabilir misin emin değilim.

Doubleshock 4 iyidir.

Vallahi reis zaten ikisini de aynı firma üretiyor tek fark görüntüsü ha bir de BT bağlantısını daha stabil yapmışlar falan biri 400 diğeri 600 bütçene göre yoksa temelde aynı kol zaten çoğu kişi de memnun kalmış 7-8 aylık kullanıcılara sordum hala memnunlar.

Aga şimdi yine gelir F310 cular kablolu ve materyal kalitesi rezalet bir gamepade 700 TL vermek senin elinde tabii ben torima doubleshock 5 sipariş ettim bugün fakat dongle yoktu onda hem dongle olan hem de ucuz bir ürün bulabilir misin emin değilim.

Şu an bende bir tane mevcut ve bir konuyu düzeltmek isterim malzeme kalitesi güzel fakat ürün bildiğin tuğla 2 saat maksimum katlanabiliyorum onun dışında 2. elde Trust'un yula koluna da bakılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı