Gamepad önerisi

@Katipke hocam Ultimate ile Ultimate 2C farki nedir? Merak ettim de. O bundan 500 TL daha ucuzmus.
Düz ultimate normalde daha pahalı bir kol hocam. Malzeme kalitesi daha premium aynı zamanda kablosuz versiyonu şarj standı ile beraber geliyor ve pc uygulaması var. Kablolu olan da gene malzeme kalitesi açısından daha iyi. Nerede daha ucuz atar mısınız

Düz Ultimate normalde daha pahalı bir kol hocam. Malzeme kalitesi daha premium aynı zamanda kablosuz versiyonu şarj standı ile beraber geliyor ve PC uygulaması var. Kablolu olan da gene malzeme kalitesi açısından daha iyi. Nerede daha ucuz atar mısınız?

C yazmamis klavye. Ultimate C dedigim model. Ultimate Pro kontrolcu zaten biraz arastirmistim.

Kablolu olan da gene malzeme kalitesi açısından daha iyi. Nerede daha ucuz atar mısınız
Kablosuz ultimate modelini kullanmadım, onun hakkında bir şey diyemem ama kablolu olanın malzeme kalitesi bana çok güzel gibi gelmemişti.
Tetik tuşları ve titreşimi 2C den iyi ama düğmeler ve dpad 2C ye göre daha yumuşak ve her an içine göçecekmiş hissiyatı veriyor. R1/L1 tuşlarını da aynı şekilde beğenemedim. Kıyaslama nasıl yaparım bilmiyorum ama 2C dekiler mouse tuşları gibiyse kablolu ultimate modelindekiler membran klavye tuşları gibi ve bir süre üst üste basınca bir süre sonra yapışma hissiyatı oluyor. Neyseki gizala anlayışlı olduğu için değişim yapmışlardı.

Arkadaşlar PXN 8K, Manba v2 tarzı türkiyede satışı mümkün olmayan kolları nasıl getirebiliriz, komisyon aracığıyla vs bu işi yapabilen varmı? Kol seçenekleri o kadar azki, insanları dandik kol almaya itiyorlar.

Arkadaşlar PXN 8K, Manba v2 tarzı türkiyede satışı mümkün olmayan kolları nasıl getirebiliriz, komisyon aracığıyla vs bu işi yapabilen varmı? Kol seçenekleri o kadar azki, insanları dandik kol almaya itiyorlar.
Manba one sanırsam var amazonda ama v2 mi bilmiyorum tam. Şu an trde malesef kollar normal değerlerinden çok pahalı. Amerikadangetir tarzı siteler vardı onlar belki yapıyordur. Şu an fiyatına göre tek mantıklı kol gamesir cyclone 2. Biraz daha ucuz olsa vader 4 pro da çok güzel olabilirdi ama connect fahiş fiyata satıyor tüm kolları

Manba one sanırsam var amazonda ama v2 mi bilmiyorum tam. Şu an trde malesef kollar normal değerlerinden çok pahalı. Amerikadangetir tarzı siteler vardı onlar belki yapıyordur. Şu an fiyatına göre tek mantıklı kol gamesir cyclone 2. Biraz daha ucuz olsa vader 4 pro da çok güzel olabilirdi ama connect fahiş fiyata satıyor tüm kolları
Hocam amerikadan getir, glocalzone falan baktım bulamıyorum yav. Manba v2 ve PXN mesela 80 dolar.(Abarttım rakamı 50-60 dolarda olabilir) Hatta bir tane noname kol buldum a'dan z'ye herşey custom, analogların yerleri bile değişiyor. Cyclone 2 bana hitap etmiyor pek vader prodan memnunum ben. Connect konusunda haklısın zaten satamadıkları için yılbaşında çok indirdiler fiyatı kampanya adı altında, tekrar onu yaparlar.

Son düzenleme:
Hocam amerikadan getir, glocalzone falan baktım bulamıyorum yav. Manba v2 ve PXN mesela 80 dolar. Hatta bir tane noname kol buldum a'dan z'ye herşey custom, analogların yerleri bile değişiyor. Cyclone 2 bana hitap etmiyor pek vader prodan memnunum ben. Connect konusunda haklısın zaten satamadıkları için yılbaşında çok indirdiler fiyatı kampanya adı altında, tekrar onu yaparlar.
Tekrar indirmelerini bekliyorum ben de açıkcası. Eğer yakın zamanda bir indirim falan olmazsa yedek kol olarak flydigi direwolf 3 almayı düşünüyorum aliden, connectte 3200 alide 2200 şaka gibi bir fiyatlandırma

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne kadar güzel kol. Ama alamayız. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne kadar güzel kol. Ama alamayız. :D

Daha neler neler var. Aoliondan tut beitonga binbok tarzı isimli bi markaya. O kadar güzel kollar var ki ne fiyatlara hem de. Ama alamıyoruz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı