Gamepad önerisi

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
Gamepad almak istiyorum. Hikayeli oyun, Minecraft vs oynarım sanırım.
Bunu buldum. Bir de 8BitDo vardı. Model hatırlamıyorum. Bütçem bu civarlarda. Amazon, Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerden alırsam daha mutlu olurum. Ama zorunlu değil.

@ahmttunc
8BitDo Ultimate 2C.
Machenike G1 Pro.
Fantech shooter III.
En mantiklisi hangisi?

Son düzenleme:
Bence öbür ikisi varken fantech işin içine katılmamalı.

8bitdo ve machenike arasındaki seçim tercihlerine göre olur. Eğer türkiye satıcılı olması çok önemliyse amazondan 8bitdo alabilirsin. Aynı şekilde plastik malzeme kalitesi bir tık daha iyi. Fakat donanım olarak kaliteli olanı istiyorsan machenike, ben Machenike olanı tercih ettim memnunum. Birde Machenike olanın arka kısmında fazladan tuşlar yok. 8bitdo da var mı bilmiyorum ama. Ben olmamasını tercih ediyorum yanlışlıkla basıyorum bazen.

Machenike ve 8BitDo arasindaki fark ne kadar? Donanim olarak. Daha once hiç gamepad kullanmadim. Sadece bugün arkadasimdan cakma bir DualShock 3 odun aldim ve 2 saat kullandim. Bunlarda titresim var mi?

Machenike Türkiye'de var mı?

Hocam ikisi arasında dağlar kadar fark yok hangisi ucuz ve yurt içi ise onu alın.

8BitDo Ultimate 2C yurt içi var diğerini bilmiyorum.
Yok galiba temuda var.

Ben defalarca aldım bir kere sorun yaşamadım. Sorun durumunda kargolamaya gerek kalmadan para iadesi yaptılar.

Türk satıcılardan daha dürüstler.

Doğrudur hocam ancak işin sonunda yurt dışından alıyorsunuz ve Temu'da iade konusunda sıkıntı oluyor diyen vardı kendim sorun yaşamadım ancak yaşayan gördüğüm için söyleyeyim dedim karar konu sahibinin aralarında çok fark yok zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı