Rehber Gamepad Tier list

Arkadaşlar Xbox 9. nesil gamepad dead zone sonuçları sizce nasıl ?

Ürünü bugün aldım, o yüzden sıkıntısı var mı diye merak ettim.


xbox test.png
 
Gamepad nasıl hocam fiyatına değer mi?

Hocam bayağı memnunum. Şu anlık sıkıntı yok. Aldığım günden beri 30 saat oyun oynadım ve sadece 1 kere cumaya giderken taktım şarja gelince tekrar çıkardım. Ergonomisi Xbox kullanıcısı değilseniz biraz rahatsız gelebilir(bana öyle geldi).Ama alışınca sıkıntı olmuyor. Rahatlık konusunda yanlarındaki kauçuk kısımlar hoş. Ölü bölge testini de şöyle bırakayım:

Düzenleme: Hocam soruyu bana sordunuz sandım. Boşuna bu kadar yazı yazdım 😀Ama yine de söyleyeyim. Bu testler MSI GC30 V2 modeline ait, bu modelede bakabilirsiniz
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2023-08-13 083615.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-08-13 083615.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 45
Hocam bayağı memnunum. Şu anlık sıkıntı yok. Aldığım günden beri 30 saat oyun oynadım ve sadece 1 kere cumaya giderken taktım şarja gelince tekrar çıkardım. Ergonomisi Xbox kullanıcısı değilseniz biraz rahatsız gelebilir(bana öyle geldi).ama alışınca sıkıntı olmuyor. Rahatlık konusunda yanlarındaki kauçuk kısımlar hoş. Ölü bölge testini de şöyle bırakayım:

Düzenleme: Hocam soruyu bana sordunuz sandım. Boşuna bu kadar yazı yazdım 😀ama yine de söyleyeyim. Bu testler MSI GC30 V2 modeline ait, bu modelede bakabilirsiniz.

Olsun hocam belki başkasına lazım olur yararı var zararı yok.
 
PC'de FIFA oynamak için gamepad araştırıyorum. Latency sorunu olmayan sağlam F/P cihaz önerebilir misiniz?

Bütçen nedir?
Her bütçeye göre önerilerim:
  • GXT 590
  • GC30 V2
  • Xbox 9. nesil gamepad
  • DualSense
 

Geri
Yukarı