Rehber Gamepad Tier list

Bütçen nedir?
Her bütçeye göre önerilerim:
  • GXT 590
  • GC30 V2
  • Xbox 9. nesil gamepad
  • DualSense
GXT 590 aldım 2 ay sonra sol analogu bozuldu bu arada tutukluluk yapıyor, kronik sorunmu bilmiyorum. Satıcı bana değişim yapacak. Bilginize. Onun dışında gayet güzel kol.

GC20 V2 ile GXT 590 arasından hangisini önerirsiniz hocam?
Ben GC20 v2 önerirdim.

GXT 590 aldım 2 ay sonra sol analogu bozuldu bu arada tutukluluk yapıyor, kronik sorun mu bilmiyorum. Satıcı bana değişim yapacak. Bilginize. Onun dışında gayet güzel kol.

Ben GC20 V2 önerirdim.

O sen şansınaymış hocam ben o kontrolcüden 4 tane kullandım, hiç sorun yaşamadım. Kronik sorunu değil, satıcı ayıplı ürün göndermiş olabilir.

O sen şansınaymış hocam ben o kontrolcüden 4 tane kullandım, hiç sorun yaşamadım. Kronik sorunu değil, satıcı ayıplı ürün göndermiş olabilir.
Hocam ürün sıfır kutusundaydı, fabrikasyon çıkışlı hatalı olabilir bence kronik olmasa da, teknoloji şans işi demekki. Ama sıkıntı yok satıcı değişim yapıyor.

Hocam ürün sıfır kutusundaydı, fabrikasyon çıkışlı hatalı olabilir bence kronik olmasa da, teknoloji şans işi demek ki. Ama sıkıntı yok satıcı değişim yapıyor.

Satıcı değişim yapıyorsa güzel hocam. Ne kadara almıştın? Şu anki fiyatı 1.000 civarı...

Satıcı değişim yapıyorsa güzel hocam. Ne kadara almıştın? Şu anki fiyatı 1.000 civarı...
720'ye almıştım hocam. İlk yetkili servise gönderdim onlar değişim yapacaktı fakat ellerinde aynısından veya muadil üründen olmadığından bana ürünü servis raporu ile geri gönderdiler, satıcıya bu raporu göstererek değişim alabileceğimi söylediler. Bende raporu yollayarak değişim talep ettim kabul oldu. Satıcı da anlayışlı çıktı sorun olmadı hiç.

Arkadaşta 3 ay önce Hepsiburada satıcılı Lenovo marka bi mouse almıştı, ne yaptılarsa değişim yapmadılar zorla para iadesi yaptılar arkadaş istememesine rağmen örneğin. Ben şanslıydım bu konuda üstelik onun direkt Hepsiburada satıcısı idi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı