LIve gold bitti artik alinmaz. Icinde gamepass yok zaten xbox icin online oyun oynamaya yariyor.12 aylık aldım ama sınıra geldiniz diyor. 720 TL'ye Turkcell Pasaj'da 12 aylık live Gold var. SMS ile iletilir diyor. 2 kez alırsam 36 ay olur mu?
Lıve Gold bitti artik alinmaz. Icinde Game Pass yok zaten Xbox icin Online oyun oynamaya yariyor.
Live gold tamamen online oyun oynamana izin veriyor sadece oyun konsolunda. Gamepass ise 400 oyunluk kutuphane. Gamepass ultimate hem pc hem konsol ustune birde online oyun oynayabiliyorsun Xbox konsolunda. Pc icin sadece alman gereken Duz PC GAMEPASS.Nasıl yani? Açar mısınız?
Live Gold tamamen Online oyun oynamana izin veriyor sadece oyun konsolunda. Game Pass ise 400 oyunluk kutuphane. Game Pass Ultimate hem PC hem konsol ustune bir de Online oyun oynayabiliyorsun Xbox konsolunda. PC icin sadece alman gereken duz PC Game Pass.
Yok sanirsamBunları biliyorum. Live Gold'un sadece konsol için olduğunu da biliyordum ama yaklaşık 1 aydır oyunlarla ilgili olmadığım ve foruma da fazla girmediğim ve çok unutkan olduğum için ne işe yaradığını unutmuştum. Konsolum yok. Bilgisayarım var. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
12 ay üzeri alma yolu yok mu?
3 yıllık alma yolu var. Şu anda hâlâ geçerli mi emin değilim. Ben alabildim bu video sayesinde.
Yani ben gittiği yere kadar aldım.
Eki Görüntüle 1998446
Toplam 735TL verdim o Zaman'da 35TL'di galiba Ultimate.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.