GamePass nasıl 3 yıllık alınır?

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
12 aylık aldım ama sınıra geldiniz diyor. 720 TL'ye Turkcell Pasaj'da 12 aylık live Gold var. SMS ile iletilir diyor. 2 kez alırsam 36 ay olur mu?

12 aylık aldım ama sınıra geldiniz diyor. 720 TL'ye Turkcell Pasaj'da 12 aylık live Gold var. SMS ile iletilir diyor. 2 kez alırsam 36 ay olur mu?
LIve gold bitti artik alinmaz. Icinde gamepass yok zaten xbox icin online oyun oynamaya yariyor.

Nasıl yani? Açar mısınız?
Live gold tamamen online oyun oynamana izin veriyor sadece oyun konsolunda. Gamepass ise 400 oyunluk kutuphane. Gamepass ultimate hem pc hem konsol ustune birde online oyun oynayabiliyorsun Xbox konsolunda. Pc icin sadece alman gereken Duz PC GAMEPASS.

Live Gold tamamen Online oyun oynamana izin veriyor sadece oyun konsolunda. Game Pass ise 400 oyunluk kutuphane. Game Pass Ultimate hem PC hem konsol ustune bir de Online oyun oynayabiliyorsun Xbox konsolunda. PC icin sadece alman gereken duz PC Game Pass.

Bunları biliyorum. Live Gold'un sadece konsol için olduğunu da biliyordum ama yaklaşık 1 aydır oyunlarla ilgili olmadığım ve foruma da fazla girmediğim ve çok unutkan olduğum için ne işe yaradığını unutmuştum. Konsolum yok. Bilgisayarım var. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
12 ay üzeri alma yolu yok mu?

Bunları biliyorum. Live Gold'un sadece konsol için olduğunu da biliyordum ama yaklaşık 1 aydır oyunlarla ilgili olmadığım ve foruma da fazla girmediğim ve çok unutkan olduğum için ne işe yaradığını unutmuştum. Konsolum yok. Bilgisayarım var. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
12 ay üzeri alma yolu yok mu?
Yok sanirsam :(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3 yıllık alma yolu var. Şu anda hâlâ geçerli mi emin değilim. Ben alabildim bu video sayesinde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3 yıllık alma yolu var. Şu anda hâlâ geçerli mi emin değilim. Ben alabildim bu video sayesinde.

Geçerli değil büyük ihtimalle. Çünkü live Gold alınca Game Pass gelmesi olayını kaldırmışlar...

Yani ben gittiği yere kadar aldım

IMG_20231031_231659.jpg

Toplam 735TL verdim o Zaman'da 35TL'di galiba Ultimate

Not: Videodaki artık işe yaramıyor, zaten bende yapamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı