Gamepower Aero Ultra alınır mı?

Bu adamların hiçbir ürünü alınmaz ya. Ucuz olsalar hadi neyse de. O paraya H2002P taş gibi kulaklık.

Gamepower'ın her ürününü denemişimdir keza şu an klavye ve mouseum Gamepower bu yorumun evet biraz haklı ama kaliteli ürünleri de var bu kulaklığın da fiyatı ve kablosuz olması cezbedici sipariş verdim gelsin bakalım inceler yine yorum katarım.

Gamepower'ın her ürününü denemişimdir keza şu an klavye ve mouseum Gamepower bu yorumun evet biraz haklı ama kaliteli ürünleri de var bu kulaklığın da fiyatı ve kablosuz olması cezbedici sipariş verdim gelsin bakalım inceler yine yorum katarım.
Kablosuz olarak da daha iyisi vardı bu fiyata. İptal edebiliyorsanız edin.

Kablosuz olarak da daha iyisi vardı bu fiyata. İptal edebiliyorsanız edin.
Fuxi-H3 den mi bahsediyorsunuz? Eğer onu diyorsanız çok çok kötü. Sadece fiyatı için tercih ediliyordu bence. H7 olanını kullandım 2-3 ay boyunca ve berbattı şahsen.

Sırf ilk 300 kişi lansman fiyatı kampanyası var diye aldım fakat incelemeleri kötü çıkarsa iptal ederim diye düşünüyorum. Mikrofonu az önce izlediğim videoda baya iyiydi fakat ses performansı asıl merak ettiğim konu. Keşke en azından yabancı kanallar gibi bizde de her kulaklığı odyofil aletlerine sokup ses performans kalitelerini yansıtan videolar koyabilseler.

FUXI-H3'ten mi bahsediyorsunuz? Eğer onu diyorsanız çok çok kötü. Sadece fiyatı için tercih ediliyordu bence. H7 olanını kullandım 2-3 ay boyunca ve berbattı şahsen.

Sırf ilk 300 kişi lansman fiyatı kampanyası var diye aldım fakat incelemeleri kötü çıkarsa iptal ederim diye düşünüyorum. Mikrofonu az önce izlediğim videoda bayağı iyiydi fakat ses performansı asıl merak ettiğim konu. Keşke en azından yabancı kanallar gibi bizde de her kulaklığı odyofil aletlerine sokup ses performans kalitelerini yansıtan videolar koyabilseler.

Aynı şekilde hocam ben hiç iptal etmeyeceğim. Direkt kendim test edeceğim; verdik siparişi gelsin bakarız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar Gamepower yeni kulaklık çıkardı adı Aero Ultra.

Özellikleri: Aero Ultra | GAMEPOWER

Fiyatı: https://www.hepsiburada.com/gamepow...cu-kulaklik-p-HBCV00009HA2CM?magaza=İncehesap

Bir yayıncı 1200TL olacak demişti bugün. Galiba Gaming gecesi başlayınca o fiyata düşecek bence alınır.

Bir yayıncı 1200TL olacak demişti bugün. Galiba Gaming gecesi başlayınca o fiyata düşecek bence alınır.

Şu an yayına girdim sordum saat 18.30'da 1200TL'ye düşmüştü ilk 300 satışa özelmiş hemen stoklar bitmiş ama. Artık orijinal fiyattan satılıyormuş.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı