Gamepower Aero Ultra alınır mı?

Ben de araştırıyorum da acaba bu kulaklıkta Bluetooth modunda seste bir azalma var mı? Ben telefonda da kullanmayı düşünüyorum.

Ürün elime ulaştı gerçekten başarılı bir kulaklık yapmışlar. Pedleri sert ve terletir. Artısı kulağa tam oturuyor. Ayrıyeten detaya girmeden 2300TL'ye değmez ama 1200TL'ye on numara beş yıldız. Tekrar 1200TL civarına inerse değerlendirin kaçırmayın derim. Ve malzeme kalitesi de plastik olmasına rağmen gerçekten premium hissiyat veriyor.

Oyunlarda bir problem yaratır mı peki ona göre satacağım bende yerine MCHOSE modellerinden almayı düşünüyorum.

Merhaba, bende ürünü dün test ettim fiyatına göre gayet iyi, 1200 eder ama üstü olmaz. Ben 2.4 GHz moduna kullanıyorum bilgisayar yüzde 50 kulaklık yüzde 50 kullanıyorum dip ses yok gibi.

Gönderen satıcı firmaya sitemim var. Kulaklığı herhangi bir kargo poşetine koymamış. Dümdüz kargo etiketi yapıştırıp göndermiş. Ne aldığımızı cümle alem gördü.

Herkesin kendi tercihi, şahsen ben de sırf kablosuz diye daha kötü veya daha pahalı bir kulaklık almam. Herkes beklentisini bilir, zaten kablosuz alan adamın sesten çok bir beklentisi de olmaması gerekiyor. Bu bütçelerde en azından. 2300 TL'ye asla alınmaz bu ürün, 1200 civarına kablosuz isteyenler bakabilir. Fakat kronik bir sorunu var mı, herhangi bir sorunu var mı? Bunları bilmiyoruz. O yüzden almak risk taşıyor onu da bilerek alın.

Merhaba, bende edindim indirimli halde iyi gibi fakat dongle ile kullanımda kulaklığın tekerleğinden ses fullendiğinde dip ses geliyor kısınca gelmiyor aynı zamanda ara ara ses patlıyor yani sanki bağlantı mı kopuyor o şekilde bir durum var nedeni nedir?

Merhaba, bende edindim indirimli halde iyi gibi fakat dongle ile kullanımda kulaklığın tekerleğinden ses fullendiğinde dip ses geliyor kısınca gelmiyor aynı zamanda ara ara ses patlıyor yani sanki bağlantı mı kopuyor o şekilde bir durum var nedeni nedir?

Gamepower olması.

Yani şöyle aslında kablosuz temelli kulaklık istediğimden uygun olmasından aldı tabii bu belirttiğim dongle ile kullanımda ara ara ses patlaması ve dip ses durumu için ne yapmak lazım ayıplı ürün şeklinde iade isteyip yenisini mi istemek yoksa yeni ürün mü almak aynı fiyata yakın 1300 TL civarı. Benim ilk düşüncem dip sesin normal olduğu gibi geldi ama ses patlama durumunu bilmiyorum ne yapmak lazım tabii bilgilendirmeniz sağlıklı olacaktır.

Dongle ile dip ses bende de var üründe kronik herhalde bu. Ses patlaması falan o tür sorunla ben karşılaşmadım. Acaba senin kulaklıkta ayrı bir sorun mu var hocam.

Dongle ile dip ses bende de var üründe kronik herhalde bu. Ses patlaması falan o tür sorunla ben karşılaşmadım. Acaba senin kulaklıkta ayrı bir sorun mu var hocam.

Anlayamadım yani garip bir durum acaba benlik mi bir fikrim yok Hepsiburada'dan aldım millet hep iyi demiş ufak tefek şeyler yazmışlar benlikse ne yapmam gerekiyor bilmiyorum dip ses hadi tamam desem görmemezlikten gelsem de bu ses patlama durumuna anlam veremedim garip bunların iadesi direkt olabiliyor değil mi bir sorun yoksa tarafımdan.

Anlayamadım yani garip bir durum acaba benlik mi bir fikrim yok Hepsiburada'dan aldım millet hep iyi demiş ufak tefek şeyler yazmışlar benlikse ne yapmam gerekiyor bilmiyorum dip ses hadi tamam desem görmemezlikten gelsem de bu ses patlama durumuna anlam veremedim garip bunların iadesi direkt olabiliyor değil mi bir sorun yoksa tarafımdan.

Öyle galiba ürün bana hâlâ ulaşmadı ama bugün gelecek galiba iade vereceğim ya da üstüne az fiyat koyup satacağım eğer böyle şikayet herkeste varsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı