Gamepower Çin Malıdır (!)

Altik

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ever herkese merhabalar. Farkettiğiniz üzere ne kadar kalitesiz de olsalar Gamepower ülkemizde baya popüler. Ben de merak ettim "Acaba bu Gamepower Çin Malı mı dedikleri gibi?". Ve araştırma sonucuma göre.....

Kalitesiz Türk Markasıdır. Hatta aliexpressten bakıp görebilirsiniz.
Screenshot_20180906-135213.png
Elbette bileniniz çoktur ancak bu konuyu bilmeyenlere açıyorum. Yapımcılarını bilmem ancak ben Everestin bir gumbikliği var doyr hissediyorum.

Gamepower diye dandik bir marka olduğunu biliyordum. Ama daha önce hiç ayrıntılı bakmamıştım.

Ama bu konuyu okuyunca bir şeyin yanlış olduğu hemen belli oluyor. Konu sahibine de önerim araştırmalarınızı daha ayrıntılı yapmanız gerektiği olacaktır.

Emin olun keşke kalitesiz bir Türk markası olsaydı bu Gamepower. Her ürününü alır destek olurdum. Ama Gamepower aynı diğer markalar gibi Çin kopyasından başka bir şey değil.

Konuya gelen ve üstte yazdıklarımın saçmalık olduğunu düşünen arkadaşlar vardır elbet. Kanıt mı istiyorsunuz? Alın size kanıt:

Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah Fiyatı

https://www.alibaba.com/product-detail/7D-RGB-gaming-mouse-with-PMW3310_60646595878.html

Çinde üretilmiş marka basılmış :D Senin kullandığın o sakal tıraş makinesinden tut da evindeki kahve makinesine, telefonlar, bilgisayarların tamamına yakını çinde üretiliyor. Çin de işgücü fazla olduğu için orada üretim yapmak çok daha kolay. Çin de üretilir ama üreticisi başka bir firmadır. Maliyetleri kısmak için bu yöntem uygulanır burası birinci kısım.

İkinci kısım ise, kullanmadığın bir mal için kulaktan dolma laflar ile herhangi bir ürünü kötüleme.
Senin ucuz, kalitesiz dediğin gamepower ürün, fiyat/performans ürünüdür. Herkes 500 liraya ekipman alamaz. Ona eş değer bir ürün alabilirler. Neyse daha fazla konuşmayacağım çünkü bu at gözlüklüler ile bir noktada anlaşamayacağım. Kaldı ki iki dakika da ürünü ürettiler, kim nereye hangi parçasını veriyormuş çözdüler. Görende FBI...!!

Evet Türkiye de Shenzhen şehrinde üretiliyor zaten bize yakın.

Ayrıca Gamepower 7.1 Luna kullanıyorum 200TL almıştım. Daha öncesi Logitech G430 almıştım 440TL ve sesinden hiç memnun kalmadım. Gamepowerın tek kötü yönü kafayı çok sıkıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı