Çin malı olmayan fare mevcut mu?

Başka öneri varsa onlara da açığım. Şu liste işini bir bitireyim, tek tek attıklarınıza bakacağım arkadaşlar... Teşekkür ederim bu arada...

Hepsi Çin markası kötü olacak diye bir şey yok Everest zaten başlı başına leş bir marka 3 sene SGM-X7 kullandım daha 2. aydan sol tık çift basmaya başladı, son 4 yıldır da Logitech kullanıyorum 1 kere bile basmadığını veya bir sıkıntısını görmedim, Logitech alın şikayet etmezsiniz garantisini ben veriyorum.

Not: Ben Logitech G102 Prodigy kullanıyorum aldığımda en F/P mouse buydu şuan daha iyileri var mıdır bilemem ama kusursuz bir mouse bakın derim yine de.

Not 2: G102 modeli İsviçre'de üretilmiş, Çin değil.

En azından müşteri hizmetleri taş gibi. Sıkıntı olunca çat diye değişim yaparlar. Fare çok iyi bu arada ben de kullanıyorum.
QP'den Corsair Void Elite Surround aldım, 14 gün içinde iade hakkım var hatta sitesinde bile yazıyor. Gönderdim kulaklığı sorun var diye, ve iade istediğimi belirttim. Sorun görmedik deyip geri yolladılar, ben de sorun görmeniz gerekmiyor duyacaksınız zaten dedim ama nafile.

Ben de takıntılıyım biraz bu konuda ama çok çok değil. Firmanın kontrolü veya üretildiği ülkeye göre sınıflandırıyorum artık. Mesela 10 senelik Fujitsu klavye kullanıyorum ve Made in Germany yazıyor. Hakkını da veriyor senelerdir. Ölmedi bir türlü. :D iPhone alırken de Çin üretimi mi diye endişe etmiyorum. Her kuralı ve kaliteyi Apple belirliyor. Üreticinin gücüne ve model yüksekliğine kaldık artık.

QP'den Corsair Void Elite Surround aldım, 14 gün içinde iade hakkım var hatta sitesinde bile yazıyor. Gönderdim kulaklığı sorun var diye, ve iade istediğimi belirttim. Sorun görmedik deyip geri yolladılar, ben de sorun görmeniz gerekmiyor duyacaksınız zaten dedim ama nafile.
Hocam yerinizde olsam direkt Corsair ile iletişime geçerim. Ben de orada Logitech'in müşteri hizmetleri kalitesini kastetmiştim, Qp'nin değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı