Gamepower çok mu kötü?

crowscythe

Hectopat
Merhaba, kulaklık almak için gezinirken bu markaya denk geldim ve hakkındaki yorumları biraz okudum.

Yıllar önce mouse alacakken herkes Rampage markasını gömerken Rampage mouse almıştım ve yaklaşık 6 yıl hiçbir sıkıntı olmadan kullanmıştım. Bunun için sormak istedim, teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 3 ürünü nasılsa sağlam olsada genelde kazık bir marka.

Merhaba, kulaklık almak için gezinirken bu markaya denk geldim ve hakkındaki yorumları biraz okudum.

Yıllar önce mouse alacakken herkes Rampage markasını gömerken Rampage mouse almıştım ve yaklaşık 6 yıl hiçbir sıkıntı olmadan kullanmıştım. Bunun için sormak istedim, teşekkürler şimdiden.
Ben de Gamepower ogre Blueswitch aldım 5 sene oldu hâla çalışıyor arada Shift tuşu falan tekliyor sadece, üstüne kola ve su benzeri şeyler döküldüğü halde. Bazı insanlar bana göre sallıyorum, 1000 Kişi aldı ise 90'ı sorun yaşadı ve bu sorunu formlara döküyor, diğer insanlar ise kullanmadan direkt kötülüyor.

Dandik markalarda güzel ürün denk getirme gibi bir şansınız olduğuna inanıyorsanız, tabiki alabilirsiniz.

Ama her zaman dediğim gibi, ismi "Oyun Gücü" olan bir markadan bir şey almazdım.

Bu tür markalar genellikle sadece bir şeye yoğunlaşırlar. Mesela mouse alıyorsan sadece sensöre odaklanır. Malzeme kalitesi ve yazılım 0'dır hatta bazı markalar yazılımı ücretli satar.(Bkz: Bloody) yada klavye alırsın full RGB diye ifade edilir ama 3-5 modu vardır, profil kuramazsın.

Bu sebepten bu ürünleri tavsiye etmeyiz.

Çoğu ürünleri ergonomiye uygun değil, çabuk bozulabilecek, RGB manyağı kazık ürünler. Fiyat/performans olsa önerilirdi fakat değil maalesef.

Dandik markalarda güzel ürün denk getirme gibi bir şansınız olduğuna inanıyorsanız, tabiki alabilirsiniz.

Ama her zaman dediğim gibi, ismi "Oyun Gücü" olan bir markadan bir şey almazdım.
Katılıyorum denk getirme olayına, Excalibur G770 9300H 1050 almıştım 9 ay sonra bozuldu ve 2 Sene casper ile davamız sürdü en son kaymakamlık onayı ile aldığım fiyata iade almıştım. (Aldığım fiyat 6K idi, İade tarihinde laptop 12K idi :D )
Sonra tekrar Excalibur G770 9300H 1650 aldım 2 senesi doldu hala taş gibi :D Tutturmak gerek sanırım dediğin gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı