Gamepower düşmanlığı

Ya sana adamlar uzun uzun açıklama yapıyor sonrasında gelip yok bir iki tane sorunlu çıkar şans vs yazıp gülüyorsun saçma sapan konuşuyorsun. Madem umursamayıp dinlemedin orada. Burada açman konuyu neden?

Ben sana paragraf yazmısım sen sadece sonuna cevap verıyorsun. Senin amacın tamamen kendini tatmin etmek olduğunu düşünmekteyim.
tatmin etmekle alakası yok arkadaşım doğru bilgileri zaten edindim bilmediğim şeyleride öğrendim. tek sorun şu ki gamepower düşmanlığının olması benim dikkatimi çeken şey.
çünkü razer steelseries gibi markalarda da bu tarz sorunlar yaşanıyorken kimse o markalara bir şey demiyor neden?

Ben hem Gamepower Ogre red switch hem de Saber RGB blue switch kullanmaktayım. Ogre'de çok sorun yaşadım ama Saber'de hiç yaşamadım bayağı bir süredir.

Aynı şekilde Casper, Monster, James Donkey, Rampage gibi markalara da düşmanlık besleniyor. Ya ön yargı ya da popüler kültüre ayak uydurmak için kullanmadan, bilmeden böyle düşmanlık besliyorlar.

Edit: Ha bir de sen önersen seni de yok "Firma sana para mı veriyor?", "Bu ürünün neyini savunuyorsun?", "Firma çalışanısın galiba?" tarzında mesajlar yazarak linçliyorlar.

tatmin etmekle alakası yok arkadaşım doğru bilgileri zaten edindim bilmediğim şeyleride öğrendim. tek sorun şu ki gamepower düşmanlığının olması benim dikkatimi çeken şey.
çünkü razer steelseries gibi markalarda da bu tarz sorunlar yaşanıyorken kimse o markalara bir şey demiyor neden?
Bak işte anlamak istemediğin kısım burası zaten. O markalarda yaşanan sorunlar hem daha nadir yaşanıyor hem de muhattap olacağın birileri var. Gamepower düşmanı olduğumuzda yok. Para veriyoruz ürün sıkıntılı garanti umurunda değil. Mantıklı mı sence bu? Ben şahsen ne razerda ne asusta ne de msi da sıkıntı yaşadım garantisinde

Aynı şekilde Casper, Monster, James Donkey, Rampage gibi markalara da düşmanlık besleniyor. Ya ön yargı ya da popüler kültüre ayak uydurmak için kullanmadan, bilmeden böyle düşmanlık besliyorlar.
katılıyorum, kullanmadan kulaktan duymayla kötülük besliyorlar. bende blue switch kullanıyorum bende sorun yaşamadım çok şükür 1 yıldır. Ha ama başkası yaşayabilir mi tabii şans işi bu sorun çıkabilir ama gidipte markayı kötülemelerine sinir oluyorum ben.

Örnek veriyorum: Gamepower (.....) şu klavyeyi, kulaklığı almayın çok şikayet sorun var deseler tamam amenna ama kulaklık,klavye,mouse sorunlu çıktığında direk gamepower kötüleniyor.

Çünkü o markalarda sorun yaşayan sayısı çok az. Ve sorunu yaşadıysan birebir değişimine kadar yapıyorlar. Kullanıcı hatası diyip geçmiyorlar dostum. Rival3 Mause'um var kaç senedir kullanıyorum sıfır sıkıntı.

Bak işte anlamak istemediğin kısım burası zaten. O markalarda yaşanan sorunlar hem daha nadir yaşanıyor hem de muhattap olacağın birileri var. Gamepower düşmanı olduğumuzda yok. Para veriyoruz ürün sıkıntılı garanti umurunda değil. Mantıklı mı sence bu? Ben şahsen ne razerda ne asusta ne de msi da sıkıntı yaşadım garantisinde
aldığın yere göre değişir gidipte kötü bir siteden aldıysan tabi garantisinde ve destek ekibinde sorun yaşayabilirsiniz. bende bir çok kez farklı markalarda sorun yaşadım garanti kapsamında.

katılıyorum, kullanmadan kulaktan duymayla kötülük besliyorlar. bende blue switch kullanıyorum bende sorun yaşamadım çok şükür 1 yıldır. Ha ama başkası yaşayabilir mi tabii şans işi bu sorun çıkabilir ama gidipte markayı kötülemelerine sinir oluyorum ben.

Örnek veriyorum: Gamepower (.....) şu klavyeyi, kulaklığı almayın çok şikayet sorun var deseler tamam amenna ama kulaklık,klavye,mouse sorunlu çıktığında direk gamepower kötüleniyor.
Kardeşim sana forumda cevap verenlerin hepsi kullandığı modeline kadar yaşadıkları herşeyi anlattı. Sen umursamayıp ahhaa yazmaktan başka birşey yapmadıpından.

evet bazı ürünleri sıkıntılı olabilir bu konuda hak veriyorum ama markayıda kötü çıkarmamak lazım psuları biraz kötü diye tüm ürünleri kötü olucak diye bir şey yok.
Sadece PSU'ları değil her ürününde kaliteden çalıyor. Diğer markalarda sorun yaşanmıyor demiyoruz biz. Onlarda da sorun olabiliyor ama olma ihtimali çok daha düşük ve bir sorun olması durumunda direkt yeni ürün yolluyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı