Gamepower Fanlar senkronize değil

DeArcha

Zeptopat
Daha fazla  
4 Tane fan kafasına göre takılıyor aynı kontrolcüye bağlılar pinleri kontrolcüde değiştirdim değişen bir şey yok hatta sistemden fanları kapatıyorum onlar hala takılıyor. Sistemden renk ayarlaması yapıyorum oralı değiller. Fanların LED'lerini kumandadan kapantınca kendileri seri biçimde farklı renk yanıp yanıp sönüyor en alttaki fotoğraftaki gibi.

WhatsApp Image 2021-12-31 at 14.32.18 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-12-31 at 14.32.18 (2).jpeg

WhatsApp Image 2021-12-31 at 14.32.17.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa Game Power'in mi? Anladığım kadarıyla fanları sonradan alıp başka kasaya monte etmişsiniz gibi geldi gözüme fanlar farklı olabilir mi acaba (ufak tefek farklar ayrı ayrı aldıysanız)

Kasa Game Power'in mi? Anladığım kadarıyla fanları sonradan alıp başka kasaya monte etmişsiniz gibi geldi gözüme fanlar farklı olabilir mi acaba (ufak tefek farklar ayrı ayrı aldıysanız)
kasa thermaltake, fanlar warcrydan sökme ve ekstra 3 tane aldım warcrydaki kontrolcüyü bağladım aynı fanları taktım fakat aynı kontrolcüye bağlı fanlar alt yan ve üstteki 7 tane var 4 tanesi kafasına göre takılıyor alt 3 lü msi ile senkronize.

MSI çıkarıp dener misin bir de sadece Game Power'lar bağlı olsun.

Kasa Thermaltake, fanlar warcrydan sökme ve ekstra 3 tane aldım warcrydaki kontrolcüyü bağladım aynı fanları taktım fakat aynı kontrolcüye bağlı fanlar alt yan ve üstteki 7 tane var 4 tanesi kafasına göre takılıyor alt 3'lü MSI ile senkronize.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı