Gamepower, James Donkey, Rampage pişmanlığı

Facebooktaki bir bilgisayar grubunda James Donkey ve Gamepower'ı önermedim ''Boş yapma, mal gibi gidip Corsair mi alak'' diye yorumlar geliyor ve bunu diyenler 12-13 yaşında. Donanım arşivi abileri videosunu çekti ya, kötü ürün değildir kesin. 100 TL'ye kulaklık alabileceklerini sanıyorlar 7.1'li hemde.

Gamepower Tinker kullanıyorum 7 8 ay oldu bozulmadığı için her kalktığımda bozulmuş mu diye bakıyorum.2. elden 100 ₺ ye almıştım o yüzden.Ama James Donkey SSD konusunda bir konuda başarılı "Sorunlu SSD " adamlar gerçekten sorunlu üretim yapmışlar çok iyi.
Yakın zamanda SSD alacaktım. James donkey marka SSD almayı düşünüyordum. Bu yazıyı iyi geldi :)

Bu markalar ile ilgili şunu anlamıyorsunuz. Bu markalar ucuz ürün üretiyor. günümüz de buna F/P ürünleri deniyor. Herkes gidip Corsair,asus vs.. alamıyor. Bu sebeple gidip bu markaları tercih edebiliyor. Bu markaları tercih etmenin de bir avantajı , Üst seviye markaların satışları düşüyor ve fiyatların da indirime gidiyor. yani bizim gibi 3. dünya ülkelerine uygun fiyatlar çıkarıyorlar.

İşin bir diğer tarafı da ciddi anlam da iyi ürünleri var. Mesela gidip game power warlock alıyorsun . ürün sorunlu bunu artık herkes belirtiyor. biraz da ucuz etin yahnisi diyelim! ancak aynı markanın Saber,katana ve ogre gibi ürünlerin de sorun minumum da. Rampage ve james Donkey için de aynı şeyler geçerli!

Bir diğer şey asabi bir milletiz. çok insan gördüm xxx klavyeyi alıpta adam döver gibi tuşlara abanan. arkadaş sen PUBG de öldün diye sinirden klavye mouse girişirsen buna ne Asus dayanır nede Corsair dayanır. Sonra gelip game power dandik james donkey sorunlu!

Bu markalar alınmaz diye bir olay yok! gayette alınabilir ve size tabiki de asus veya corsair kadar olmasa da belli bir kaliteyi sunan markalar.

Bu şunu almayın bunu almayın mantıgı ile döviz kurundan bagımsız olarak 100$ lık klavye ye 1000TL vermeye devam edersiniz.

Donanım arşivi sana lanet olsun.
Parayı hangisi veriyorsa onu tanıtıyor tabii ne yapacak. Sonra biz bu markaların ürünleri iyi değil diyince ''Mal gibi 500 tl verip corsair mi alak mal'' diyorlar, diyecekler tabii donanım arşivini bilgisayar ilahı ilan etmişler ya, donanım arşivi abileri asla onları kandırmaz.

Parayı hangisi veriyorsa onu tanıtıyor tabii ne yapacak. Sonra biz bu markaların ürünleri iyi değil deyince ''Mal gibi 500 tl verip corsair mi alak mal'' diyorlar, diyecekler tabii Donanım Arşivi'ni bilgisayar ilahı ilan etmişler ya, Donanım Arşivi abileri asla onları kandırmaz.
Biz olaya objektif bakıp onlara uzun ömürlü ürünler öneriyoruz. Gerekirse Membrane klavye öneriyoruz, onların istediği Çin malı mekanik klavyelerden daha kaliteli oldukları için. Eğer mekanik istiyorlarsa bütçeni arttırmalısın diyoruz. Lakin bunu deyince "sizin önerdiğiniz klavyeler normal klavye ama benim istediğim klavye mekanik ve sizin önerdiğiniz mekanik klavyeler çok pahalı" cevabı alıyoruz. Biz de "Evet istediğin klavye mekanik fakat kullanılan anahtarlar çok dandik. Sadece anahtarlar değil, klavyenin elektronik aksamı da dandik. O klavyeyi 6-7 aydan uzun süre kullanamazsın. Benim önerdiğim klavye mekanik olmamasına rağmen o klavyelerden çok daha uzun süre götürecektir. İllaki mekanik istiyorsan maalesef bütçeyi arttırıp kaliteli bir mekanik klavye alman gerekiyor." diyoruz fakat aldığımız cevap: "Ama istediğim klavyeyi donanım arşivi tanıttı çok güzel kaliteli diyor, niye dandik diyorsun"
Bu insanlara laf anlatamıyoruz. En iyisi bu insanları kendi halinde bırakmak. Alsınlar Gamepower'ı, JD'yi, Rampage'i, Frisby'i, kendisi bilir. 5-6 ay sonra burada konu açınca göreceksin bu insanları.
Hatta hali hazırda açılmış konular bile mevcut. Aldığına pişman olan birçok insan mevcut. Technopat Sosyal'de kısa bir arama yaparak görebilirsiniz.

1 yıl boyunca JD 711 kulaklık kullandım ve gerek chat'te gerekse oyunda hiç bir problem yaşamadım. Çokta iyi ses kastım PUBG'de ve bugüne kadar kulağıma taktığım en rahat kulaklıktı, saatlerce kullan unutuyosun kafanda. Her neyse tabi yine de markayı övmüyorum, malzeme evet kalitesiz ama f/p dediğimiz olay da bu işte. Herkes Logitech Corsair Razer alamaz, napsın adam? İlla ki gidip JDonkey Gamepower alacak, alsın da, her türlü işini görecek. Parası olan tabi ki de daha kaliteli daha uzun ömürlü markalara yönelsin. Ve bu alt segment markalar olmasa diğer kaliteli markalar şu an olduğundan çok daha pahalı olacak. (Yeterince ucuzmuş gibi konuştum da değiller işte nabalım.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı