Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.846 Makaleler 6 Çözümler 426 Yer İstanbul 19 Mart 2021 #21 EnderTR52 dedi: Benim dediğimi okudunmu şikayet olabilir ama bu kadar şikayet varsa bir sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunluk bir şikayet görmedim olan şikayetler her kulaklıkta olabilen genel sorunlar neyse uzatmanın bir anlamı yok.
EnderTR52 dedi: Benim dediğimi okudunmu şikayet olabilir ama bu kadar şikayet varsa bir sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunluk bir şikayet görmedim olan şikayetler her kulaklıkta olabilen genel sorunlar neyse uzatmanın bir anlamı yok.
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 19 Mart 2021 #22 Metin Eren Türkmen dedi: Kronik sorunluk bir şikayet görmedim olan şikayetler her kulaklıkta olabilen genel sorunlar neyse uzatmanın bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Dip ses bir kronik sorundur.
Metin Eren Türkmen dedi: Kronik sorunluk bir şikayet görmedim olan şikayetler her kulaklıkta olabilen genel sorunlar neyse uzatmanın bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Dip ses bir kronik sorundur.
J JDJSI Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.281 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Mart 2021 #23 Metin Eren Türkmen dedi: Kronik sorunluk bir şikayet görmedim olan şikayetler her kulaklıkta olabilen genel sorunlar neyse uzatmanın bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Zaten battınız daha da uğraşmasanız mı artık.
Metin Eren Türkmen dedi: Kronik sorunluk bir şikayet görmedim olan şikayetler her kulaklıkta olabilen genel sorunlar neyse uzatmanın bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Zaten battınız daha da uğraşmasanız mı artık.
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 19 Mart 2021 #24 Metin Eren Türkmen dedi: Kronik sorunluk bir şikayet görmedim olan şikayetler her kulaklıkta olabilen genel sorunlar neyse uzatmanın bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Keşke Rden önce pardon deyip çekilseydiniz buradan.
Metin Eren Türkmen dedi: Kronik sorunluk bir şikayet görmedim olan şikayetler her kulaklıkta olabilen genel sorunlar neyse uzatmanın bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Keşke Rden önce pardon deyip çekilseydiniz buradan.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 19 Mart 2021 #25 Metin Eren Türkmen dedi: Bu yaptığını ben de her markanın şikayet var kısmından link alıp atabilirim bayağı mantıklı her kulaklık sorunsuz Gamepower sorunlu. Genişletmek için tıkla... Evet diğer markalarda da bu takım şikayetler var ama Gamepower kadar değil, bunun dışında kalitesiz malzemeler kullanıyor. Ama ısrarla savunmaya çalışıyorsunuz.
Metin Eren Türkmen dedi: Bu yaptığını ben de her markanın şikayet var kısmından link alıp atabilirim bayağı mantıklı her kulaklık sorunsuz Gamepower sorunlu. Genişletmek için tıkla... Evet diğer markalarda da bu takım şikayetler var ama Gamepower kadar değil, bunun dışında kalitesiz malzemeler kullanıyor. Ama ısrarla savunmaya çalışıyorsunuz.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.846 Makaleler 6 Çözümler 426 Yer İstanbul 19 Mart 2021 #26 EnderTR52 dedi: Keşke Rden önce pardon deyip çekilseydiniz buradan. Genişletmek için tıkla... Uzatmanın bir anlamı yok diyorum R diyor güzel kafa güle güle kullan.
EnderTR52 dedi: Keşke Rden önce pardon deyip çekilseydiniz buradan. Genişletmek için tıkla... Uzatmanın bir anlamı yok diyorum R diyor güzel kafa güle güle kullan.
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 19 Mart 2021 #27 Metin Eren Türkmen dedi: Uzatmanın bir anlamı yok diyorum R diyor güzel kafa güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Tamam peki.
Metin Eren Türkmen dedi: Uzatmanın bir anlamı yok diyorum R diyor güzel kafa güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Tamam peki.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 19 Mart 2021 #28 EnderTR52 dedi: Tamam peki. Genişletmek için tıkla... Hocam boş verin uğraşmayın.
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 19 Mart 2021 #29 Konu başlığının cevabını verelim yeterli konu dağıldı. Alınmaz başka alternatifler var ben başka konulara bakıyorum CH321 alınabilir.
Konu başlığının cevabını verelim yeterli konu dağıldı. Alınmaz başka alternatifler var ben başka konulara bakıyorum CH321 alınabilir.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 19 Mart 2021 #30 Alınmamalı. Bütçeniz 300TL ise CH321 alınabilir. Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com Ek olarak, kronik sorunlu ürün, kronik sorunludur. Teknoloji şans işidir, ancak dandik markaların ürünlerini alarak şansınızı azaltırsınız.
Alınmamalı. Bütçeniz 300TL ise CH321 alınabilir. Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com Ek olarak, kronik sorunlu ürün, kronik sorunludur. Teknoloji şans işidir, ancak dandik markaların ürünlerini alarak şansınızı azaltırsınız.