Kronik sorunluk bir şikayet görmedim olan şikayetler her kulaklıkta olabilen genel sorunlar neyse uzatmanın bir anlamı yok.Benim dediğimi okudunmu şikayet olabilir ama bu kadar şikayet varsa bir sorun vardır.
Kronik sorunluk bir şikayet görmedim olan şikayetler her kulaklıkta olabilen genel sorunlar neyse uzatmanın bir anlamı yok.Benim dediğimi okudunmu şikayet olabilir ama bu kadar şikayet varsa bir sorun vardır.
Kronik sorunluk bir şikayet görmedim olan şikayetler her kulaklıkta olabilen genel sorunlar neyse uzatmanın bir anlamı yok.
Kronik sorunluk bir şikayet görmedim olan şikayetler her kulaklıkta olabilen genel sorunlar neyse uzatmanın bir anlamı yok.
Evet diğer markalarda da bu takım şikayetler var ama Gamepower kadar değil, bunun dışında kalitesiz malzemeler kullanıyor. Ama ısrarla savunmaya çalışıyorsunuz.Bu yaptığını ben de her markanın şikayet var kısmından link alıp atabilirim bayağı mantıklı her kulaklık sorunsuz Gamepower sorunlu.
Uzatmanın bir anlamı yok diyorum R diyor güzel kafa güle güle kullan.Keşke Rden önce pardon deyip çekilseydiniz buradan.
Uzatmanın bir anlamı yok diyorum R diyor güzel kafa güle güle kullan.
Tamam peki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.