Gamepower klavye neden alınmaz?

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Gamepower klavye neden alınmaz? Alacağım klavyeyi kafamdan belirledim de sadece merak ettiğim için bir sormak istedim. Hem forum üzerinde olsun hem de YouTube videolarından falan olsun pek öneren olmamış. @Enes3078, @Recep Baltaş, @356280 bir bilginiz var mı acaba? @Tim favori moderatörüm bir fikriniz varsa sizinkini de dinlemek isterim.

Kullanılan switchler olsun, malzeme kalitesi olsun, feedback olsun her konuda kötüler. Rakipleriyle aynı fiyatta karşılaştırınca, rakipleri fark atıyor.

Geri dönüşlerin çoğu tuş basmama, malzeme kalitesi vesaire ile ilgili. Tamamen kalitesiz malzemeler kullanıyorlar.

Kalitesiz çünkü, Çin'deki klavyelere logo basıyor diye biliyorum. Katana kullandım ve 2-3 ayda bozuldu, garantiye gitti güya tamir oldu ve bir daha bozuldu. W ve D tuşları basmıyordu. Bütçe söyleyin öneride bulunalım hocam.

Genel olarak malzeme kalitesi olsun, dayanıklılığı olsun kötü bir marka. Calypso gibi güzel ürünleri elbet var ama, çoğu ürünü kalitesiz.

@CBum hocam onun için bu konuma bakabilirsiniz, orada bir tartışmasını yapmıştık. Aklımda GK30 almak var faresiyle beraber 419 TL'ye geliyor. Sadece neden önerilmediğini merak ettim, onun için konusunu açmıştım.

Nedeni abi hem ömrü kısa hem malzeme kalitesi düşük, örnek vereyim. Bazı tuşların basmaması veya tuşların yazılarının silinmesi, ışıklarının bir tarafının gitmesi diğer tarafının yanması.

Genel anlamda kalitesiz diyorlardı, switchlerinden tutun RGB aydınlatmasına kadar. Yakın zamanda bir arkadaşımın klavyesi daha 2 ya da 3. ayındayken arıza çıkardı. Kolay kolay da bozuluyor sanırım. Almışken 200-300 fazla verip kaliteli bir şeyler almak şart.

Şöyle bir makale yazmıştım. Yardımcı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı