Gamepower luna 7.1 Surround düzgün çalışmıyor

egebudak35

Decapat
Katılım
21 Haziran 2021
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kulaklığı aldıktan sonra ara ara sesimin az geldiğini söylüyordu arkadaşlarım ama sonra kendisi düzeliyordu çok büyük sorun olmuyordu. Ayrıca kulaklığın Driver'ını da indirmemiştim. Daha sonra bir gün arkadaşlarım bana yine sesimin az geldiğini söyledi ve ben de çıkar tak yapmak gibi basit şeyler denedim düzelmesi için. Daha sonra Gamepower'in resmi sitesinden driver dosyasını indirdim ve kurulum yaptım. Kurulumu tamamlamak için bilgisayarı yeniden başlatmam gerekti ve başlattıktan sonra bilgisayarın kulaklığı algılamadığını fark ettim. (ışıklar yanıyor fakat hiçbir şekilde ses giriş çıkışı olmuyor.) Daha sonra kulaklığı diğer USB girişine taktım ve sorunsuz bir şekilde çalıştı kulaklık. Çalışmayan USB girişinde sıkıntı yok mouse takınca çalışıyor sadece kulaklık takınca çalışmıyor. Sonuç olarak hala sesim arkadaşlarıma az gidiyor ve kulaklığı takmak istediğim USB girişine takamıyorum.
 
Ben şu ayarda kullanıyorum Medusa 7.1'i, ses kalitemi anlaşılır şekilde iletiyor karşıya.

1624312969868.png
 
Öncelikle bu tarz Rampage, Gamepower gibi Çin'de basılan kalitesiz markaları almayın ayrıca eğer sorun kronik ise sanırım iade yaparlar.

Gamepower'ı bilmiyorum da Rampage ürünleri gayet kaliteli duruyor bir sıkıntı yaşayanda görmedim açıkçası Rampage'a neden kalitesiz dediğini söyler misin merak ettim.
 
Dedim ya Çin'de yapıyorlar diye, Rampage Türk markası ama ucuza geldiği için Çin'de yapıyorlar o yüzden ürünler bu kadar ucuz.

Benim bildiğim kadarıyla çoğu marka Çin'de üretim yapıyor burada Çin'de yapılıyor diye bahsettiğin Çin malı dandik olur mu? Yoksa ne olduğu belirsiz fabrikalarda kalitesiz malzeme ile yapıldığı mı?
 
Dersimi aldım zaten bundan sonra soranlara da Gamepower önermeyeceğim. Peki iade etmeyi başarabilirsem fiyat performans açısından iyi marka ya da model öneriniz var mıdır?
 

Geri
Yukarı