Gamepower Medusa alınır mı?

Merhaba, sorum başlıktaki gibi. 1300TL bütçem var. Gamepower Medusa almayı düşünüyorum alınır mı? Başka önerilerinize açığım.

Bende de aynısı var N11'de indirimle almıştım 2024'ün haziranında aldım driverida var 7.1 sapasağlam kırmazsan uğraşmazsan ömür boyu gider. Mikrofonuda oldukça iyi istersen test edip youtube yuklerim.

Bende de aynısı var N11'de indirimle almıştım 2024'ün haziranında aldım driverida var 7.1 sapasağlam kırmazsan uğraşmazsan ömür boyu gider. Mikrofonu da oldukça iyi istersen test edip YouTube yuklerim.

H2002D-2002p daha iyiyken neden daha kötüsünü alsın ki?

2002P ve 2002D İncehesap'ta stokta yok, 1-2 hafta gelmesini bekledim ama gelmedi İncehesap'tan alacağım 300TL indirim çekim var. Medusa'yı da arkadaşım kullanıyor ve gayet memnun olduğunu söyledi.

Doğru yol pişman olmayacaksın. Sadece güzel kullan. Kuzenim 2020'de pandemide aldı hala kullanıyor sadece kulak içi deri falan soyuldu hala sapasağlam mikrofon falan. Ciddiyim.

Bende Medusa'yı öneriyorum. Kullandığım için.

Kullanman daha iyi olduğunu göstermez, ergonomik olarak H2002P daha iyi, ses kalitesi bass gücü açısından daha iyi, kullanıcı yorumları H2002P'yi öne çıkartıyor, senin kullanman bir şeyi kanıtlamaz.

2002P ve 2002D İncehesap'ta stokta yok, 1-2 hafta gelmesini bekledim ama gelmedi İncehesap'tan alacağım 300TL indirim çekim var. Medusa'yı da arkadaşım kullanıyor ve gayet memnun olduğunu söyledi.

HB üzerinde zaten 1200 bandında 300 TL indirim çekini farklı bir üründe kullanmanız daha iyi olur. (link attırmıyor o yüzden atamadım.)

HB üzerinde zaten 1200 bandında 300 TL indirim çekini farklı bir üründe kullanmanız daha iyi olur. (link attırmıyor o yüzden atamadım.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı