Gamepower Mei 7.1 kulaklık "USB PnP Audio device" olarak gözüküyor

septic.shock

Decapat
Katılım
18 Mayıs 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gamepower Mei 7.1 adlı kulaklığı kullanıyorum. Bir hafta önce bilgisayarı açtığım zaman mikrofonumdan karşı tarafa ses gitmediğini fark ettim. ses açma yerine baktığım zaman cihazımın ismi normalde "3-usbfc1a" idi ama USB PnP Audio device olarak gözüküyordu. Ben de kulaklığın USB'sini çıkartıp geri taktım düzelti fakat her bilgisayarı açtığımda böyle oluyor. 3 gün önce bilgisayarımı sıfırladım, sorun düzelmişti ama bugün tekrar başladı. Sürücülerde bir sıkıntı mı var acaba yoksa kulaklıkta mı?

Sorun sürücülerden kaynaklanıyorsa uygun driver atabilir misiniz? Anakart modelim MSI B360 Gaming Plus.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana normal geldi. USB kulaklar genelde bu şekilde gözüküyor. Ses aygıtları kısmındaki ismi doğru gözüküyor.
 
Gamepower mei 7.1 adlı kulaklığı kullanıyorum. Bir hafta önce bilgisayarı açtığım zaman mikrofonumdan karşı tarafa ses gitmediğini fark ettim. Ses açma yerine baktığım zaman cihazımın ismi normalde "3-usbfc1a" idi ama USB PnP Audio device olarak gözüküyordu. Ben de kulaklığın USB'sini çıkartıp geri taktım düzelti fakat her bilgisayarı açtığımda böyle oluyor. 3 gün önce bilgisayarımı sıfırladım, sorun düzelmişti ama bugün tekrar başladı. Sürücülerde bir sıkıntı mı var acaba yoksa kulaklıkta mı?

Sorun sürücülerden kaynaklanıyorsa uygun driver atabilir misiniz? Anakart modelim MSI B360 GAMING Plus.

Normal.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2021-05-18_103904.png
    resim_2021-05-18_103904.png
    24,5 KB · Görüntüleme: 144
Sitesinden yazılımını indirip deneyin.
Düzelmezse, ses aygıtlarını açın ve mikrofonu da USB Audio Device olarak seçin. Kumandasından da açık olduğundan emin olun.
 
Sitesinden yazılımını indirip deneyin.
Düzelmezse, ses aygıtlarını açın ve mikrofonu da USB Audio Device olarak seçin. Kumandasından da açık olduğundan emin olun.
İndirdim bu yazılımı kulaklığım hafiften bozuk kablosunda temazsızlık da var yakında yeni bir kulaklık almayı planlıyorum.Yeni bir kulaklık aldığımda aynı sorunun olmaması için ne yapabilirim başka konularda sürücü linki attıklarını görmüştüm.
 
Yeni kulaklık alınca bakılır. Sürücüsü varsa kurarsanız. Yeni kulaklık tavsiyesi için konu da açabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı