İnceleme Gamepower Mei RGB

İyi sosyaller, bugün 1 şubat 2022 tarihinde kullanmaya başladığım Gamepower Mei RGB" ürününü inceleyeceğim ayrıca ilk incelemem olacak, şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Ürünü Hepsiburada üzerinden 359,45 TL'ye aldım.

KUTU VE İÇERİK:

Çok cafcaflı olmayan yarı tarafı şeffaf olup kulaklığı görmeye imkan tanıyan, diğer tarafında ise kulaklığın resmi olan ve arkasında da özellikleri yazan sade bir kutu ile geldi. Kutu içeriğinde; Gamepower Mei RGB kulaklık, 3 adet Gamepower çıkartması, kullanım kılavuzu ve tanıtım kağıdı vardı.

KUTU VE İÇERİĞE PUANIM 10/6 "Kutu fena değil, çıkartma detayı güzel, fiyatını belli eden bir kutu olmuş"

İLK HİSSİYAT-GENEL PERFORMANS:

Kutudan çıkarıp kulağıma taktığımda gayet rahat ve oturaklı bir yapısı vardı, bilgisayarıma taktığımda ışıkları yanmaya başladı (ışıklara biraz sonra tekrar değineceğim). Yazılım olmadan tak-çalıştır olarak kullanılabiliyor ama isterseniz kurabilirsiniz, zira pek faydalı değil klasik Gamepower yazılımı. Ses yüksekliği ne az ne fazla, müzik dinlerden farklı ekolayzer modları ile istediğiniz sesi yakalayabilirsiniz veya yazılım üzerinden kendiniz ayar çekebilirsiniz ancak müzik kalitesi fiyatina göre tatmin edici. Ses kasma performansı herhangi bir "Rampage, Gamepower" kulaklığından pek farklı değil, ben çok ses kasma meraklısı olmadığım için 7.1 özelliği kapalı kullanıyorum çünkü açınca önemli ölçüde bozuk ses çıkıyor. Kablosu kumaş kaplı hayet sağlam ancak çok düğüm oluyor. Mikrofonunu test ettiğimde gerçekten şaşırdım çünkü bu fiyata bu kaliteyi gerçekten beklemiyordum, BAŞARILI.

İLK HİSSİYAT 10/8 "Gayet tatminkar", HOPARLÖRLER 10/6 "Bu fiyata bu kadar, ses yüksekliği yeterli ancak daha iyi müzik ve ses kasma performası isterdim"
MİKROFON 10/9 "Bu fiyata inanılmaz, 1 sene sonra bozulmasaydı iyi olurdu"

KONFOR:

Kafa bandı olduğu için ayar yapmaya gerek yok ve rahat, ancak saçlarınız benim gibi ince telli ise saçınız yamuluyor ve duş almadığınız sürece yamuk kalıyor.
Kulak pedleri gayet rahat, gözlük takan birisi olarak normal (4 saat civarı) kullanımda sorun yaşamazken bu sürelerin üstüne çıktığımda ufaktan ağrı yapıp "5 dakika mola iyi olur" dedirten bir yapısı var (pedlere de değineceğim).

KONFOR 10/5 "Gözlük takmayan biri için gayet rahat"

DAYANIKLILIK- F/P:

Geldik Bu incelemeyi bana yazdırtan sebeplere; Sayısız kez yere düştü veya üstüne oturdum ancak tık yok iskeleti alüminyum, sağlam helal olsun. Pedler inanılmaz dandik, deri ped kumaş oldu resmen. Mikrofonun sesi kısıldı ve cızırdamaya başladı ara ara ısırdığım oldu yalan söylemeyeceğim ancak önceki kulaklığıma on mislini yaptım bu kadar çabuk gitmedi ama hala ses veriyor ve aktif olarak kullanıyorum. Işıklarına gelecek olursak sol tek naneyi yedi, ara sıra yanmıyor, her zaman sağ tekten farklı yanıp sönmeli efekt ile çalışıyor ama ışık önemli bir nokta değil bence. Hoparlörleri ise hala eskisi gibi, ara sıra cızırtı yapıyor ancak Türkiyede olduğum için "iyi iyi" diyip kendimi teselli ediyorum :/

DAYANIKLILIK 10/4 "Parayı veren düdüğü çalar"

F/P

Ben aldığımda fiyatı nispeten "uygun" diyebileceğimiz bir fiyattı ancak şu an aldığım yerde "849 TL" olduğu için asla tavsiye etmiyorum. Corsair HS50 PRO gibi bir rakibi varken asla.

F/P 10/0 "Zamanında iyiydi"

GENEL PUANIM 10/6 "Zamanında alan mutlu, şimdi alanın vay haline"

Okuduğunuz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı