Gamepower Ogre RGB İncelemsi

Öncelikle Gamepower'in ne kadar ülkemizde önyargı ile yaklaşılsada önerilmesede biz güvenerek aldık çünkü bütçemiz azdı ve Red Switch bir klavye istiyorduk
(ikinci el aldım fatura tarihi ise 01/12/2020) Normalde Gamepower klavyelerde tuş basmama sorunu olur 1,2 aydan sonra bizde olmuştu tuş tutukluluk basmama gibi merak etmeyin bunlar tozdan kaynaklanıyor bu klavye biraz fazla toz tutuyor o yüzden fırça ve kolonya ile birazcık silin düzeliyor] korkmayın bozulmaz. RGB modları ise mükemmel 10 dan fazla modu var ve göz doyurucu sabah bile gayet parlak çoğu yüksek segment klavyelerde gördüğümüz bilek desteği bu klavyede önümüze sunuluyor suni deri ve yumuşak 7 saat kullansam bile terletmedi.

Klavye görünümü, kutusu, bilek desteği, temizlikteki fırça, tuş çıkarıcı.

WhatsApp Image 2021-05-20 at 16.14.55.jpeg
Biraz yırtık kusura bakmayın

WhatsApp Image 2021-05-20 at 16.14.56 (3).jpeg
Biraz tozlu ama mükemmel klavye

Suni deri

Son notlar: Kesinlikle dandik değil kaliteli hoş bir klavye sorunuz olursa yazınız.[/U]

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-05-20 at 16.14.56 (5).jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-20 at 16.14.56 (5).jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 237
1.5 yıl kadar gamepower warlock kullandım ve sonra sattım. Satma sebebim de red switchden sıkıldım. İlk gamepower tecrübemdi ve memnun kaldım. 1.5 yılda yaşadığım tek sorun bir kere shift tuşunun arada basmamasi oldu oda klavyeyi iyi bir temizleyip fön makinası ile ufletince geçti. Kısacası herkes kotuluyor fakat bence memchanical veya membran kalvyelere vermektense mekanik swithce sahip olsun bir iki tık malzemesi kötü olsun benim için okaydir çünkü basım hissiyatlari acayip farklı.

Halen daha göründüğü kadarıyla kısacık ve içinde kalmış, gerçek bir Switch değil.

Bu konuda söyleceklerimi söyledim. Daha fazla etiketlemeyin yazmayacağım.
Bence de yazmayın. @Playstation3 Arkadaş sevincini paylaşmış hemen kötülüyorsunuz. Yok çakma bilmem ne, 190TL ye tam mekanik büyük klavye bulmak zor. Bütçesi yüksek olsa daha iyi modelleri tercih ederdi zaten.

Bence de yazmayın. Arkadaş sevincini paylaşmış hemen kötülüyorsunuz yok çakma bilmem ne insan da heves bırakmadınız. Daha iyi bütçesi olsa emin ol daha iyilerini de alırdı. 190TL ye tam mekanik büyük klavye bulmak zor.
"Tamam hocam, memnunsanız hiç sorun yok :)
Sadece gerçekleri bilin istedim."

Yazmıştım zaten :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı