Gamepower Müşteri Hizmetleri

Bugün iletişime geçtim 6 aydan sonra ped garanti kapsamına girmiyormus 5 dolar + KDV gibi bir ücreti varmış.
 
arkadaşlar, bu konuyu belki hatırlayanınız vardır. Linki ekleyeyim, sonra yazıma geçeyim.

Gamepower 7.1 kulaklık pedi dökülmesi | Technopat Sosyal


Kulaklığımın pedleri sökülmüştü ve kendilerine e-mail atıp durumu izah ettim. Sonra fark ettim ki, garantim bitmiş ve bunu belirtip varsa ellerinde müşteri memnuniyeti adına ricada bulundum çünkü uyumlu ped internetten satılmıyordu. Sonrasında Sabiha akdemir adında şirket yetkilisi bir hanımefendi benimle iletişime geçti. Hayatımda bu kadar profesyonel bir işlem görmedim.

Kendilerine faturayı atarak yeni adrese taşındığımı ve yeni adresimi not edip gerekli notları düştüm. İçimden kendi kendime garantin bitmiş attığın fatura eski ev adresi ve yeni adresini yazıyorsun bunca kafa karışıklığına ürün ellerine gitmeden ped gelmesini bekliyorsun diye düşünmeye başladım garip garip. Neyse madem sebiha hanım konuyla ilgileniyor bari cevap verdiyse şansımı deneyeyim gelse de gelmese de eyvallah derim dedim ve gerekli yeni adresimi de ekleyip cevapladım.

Hafta sonu yani 2 gün önce bir mesaj geldi 1 çift ped gönderilecek diye. Kendi kendime halla halla Gamepower diye yanlışlıkla Logitech'e falan mı mesaj attım diyorum:)

Sonra nemi oldu? Bugün eve giderken güvenlikçi durdurdu beni paketin var dedi yoksa dedim:) elime aldım bayağı hafif durumu anladım. Güvenlikçi bu niye böyle hafif diyor:)

Eve geçtim açtım kutuyu ciddi ciddi 1 çift yeni ped göndermişler. Ne kargo ücreti ne ürün ücreti üstelik garantim de bitmiş.

İşin en garibi ne biliyor musunuz? Cumartesi 1 çift ped gönderilecek dendi ve teeee İstanbul'dan Diyarbakır'a 2 günde yani bugün elime ulaştı.

Vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum ancak şunu iyi biliyorum ki insan kendini düzgün ifade ettiğin de mağduriyetini anlatsa varsa imkanları küçük büyük marka fark etmeksizin bence karşılığını görüyor insan.

1 çift pedin maddi olarak belki bir önemi olmayabilir ancak firmanın bu güzel jesti inanın insanı çok mutlu ediyor.

Çok uzun yazdığımın farkındayım. İçimden geldi, yazmak istedim. Kulaklığın önceki ve sonra ki görüntülerini de atayım buraya. Bu arada maşallah, 2.5 yıla devirdi. Gamepower Medusa hala taş gibi.

masada kulaklığın eski dökülen yastığı ve kendilerinin yeni gönderdikleri yastıklar.

6d57201c-30d0-4368-b213-2fd63f604d21.jpg


pedleri değiştirdikten sonra ki hali

569e1018-9bf3-4edd-b736-4f258fecd043.jpg


eski yastıkların son hali (bu durum ıslak mendil kullandığım için olabilir içindeki bileşenler vs.) Artık nemli bezle silerim muhtemelen.

333be704-d0f8-4739-b35a-c83b93b2639a.jpg


en son hali için son bir fotoğraf daha.

e78e48d3-964d-4331-bbf4-add417be30ca.jpg


teşekkürler Gamepower.

Teşekkürler sebiha akdemir.

Dostum e maili atar mısın?
 

Geri
Yukarı