İşte tüm sıkıntı buradan çıkıyor. Warlock kronik sorunlu ben de almayı düşündüm ama sorunlu ya LED'i bozuluyor ya tuşu bozuluyor ya tuşu fırlıyor o klavyeye özgü. İşte ondan sonra Gamepower kötü oluyor. Keşke araştırsaydınız mekanik hissi bile yokmuş o klavyede.
E kötü olmasa neden bozulsun? Kötü işte.

Yani size göre hiçbir marka kötü değil sadece kötü ürünleri var öyle mi?

Öyle bir şey demedim sadece her markanın hatalı ürünü olabilir dedim sizce o adamlar o klavyeyi neden yarı yarıya satıyorlar. Sizce ogre de Cherry MX olsa anında değişim olsa Full metal olsa multimedya olsa fiyatı düşük diye millet alır mıydı? Sözgelimi bir ürünün kalitesini fiyatı belirlemez. Corsair'in VS550 PSU'sunun 2017 modelinde ”kronik" sorunluydu ama 2018'de düzelttiler. Gamepower'da öyle Warlock'da çuvalladı ama Ogre'de başardı.

Öyle bir şey demedim sadece her markanın hatalı ürünü olabilir dedim sizce o adamlar o klavyeyi neden yarı yarıya satıyorlar. Sizce ogre de Cherry MX olsa anında değişim olsa Full metal olsa multimedya olsa fiyatı düşük diye millet alır mıydı? Sözgelimi bir ürünün kalitesini fiyatı belirlemez. Corsair'in VS550 PSU'sunun 2017 modelinde ”kronik" sorunluydu ama 2018'de düzelttiler. Gamepower'da öyle Warlock'da çuvalladı ama Ogre'de başardı.
İnşallah bozulmaz da memnun kalırsınız hocam.

İnşallah bozulmaz da memnun kalırsınız hocam.

Yanlış anlamayın Gamepower fanı değilim ama aynı fiyatta bunları veren klavye yok. He temiz bakarım denirse alınabilir. Sonuçta kağıttan yapılmadı. Tek endişem Switch'ler o da garantisi var. Olmadı tamir ettiririm. Hatta klavyeyi masaya sabitlemeyi düşünüyorum. Gxt 890 falan var o da sanki uzay mekiği değil.

kusura bakmayın konuyu hortlatacağım ama sen ağır saçmalamışsın, Türkiye'de herkes biliyor ki Warlock çöpün çöpü çok nadirdir sorun yaşamayan ama bu demek değildir Gamepower dandik marka, sen sanıyor musun kaliteli markaların her ürünü kaliteli? Warlock acemi bir serisi Gamepower'ın, ogre ise hatalarından ders alınmış bir seri fiyatına göre halen şu zamanda bile F/P bir ürün ve kaliteli, her ürün fabrikadan aynı çıkmıyor evet ama Warlock kronik sorunlu, Corsair nasıl kronik ürünleri ile dandik marka değilse Gamepower'da dandik marka değil kardeşim, her ucuz marka dandik değildir. Adamın ismi olmadan nasıl pahalı markalarla rekabete girebilir? Bugün Gamepower en kaliteli en iyi ürünleri yapsın yine de millet marka olanları almaya devam edecektir.Halı hazırda Ogre'yi +6 ay kullanan 2 arkadaşım var daha sorun yaşamadılar bizzat kendimde kullandım kaliteli bir ürün.Öyle gamepowerin bir ürününü kullanıp sağda solda markayı kötülemek cahilliktir bırak bu işi donanım kanalları yapsın 100000000 tane inceleme videosu oluyor her ürünün yorumlarıda cabası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı