Gamepower Warlock.

İşte tüm sıkıntı buradan çıkıyor. Warlock kronik sorunlu ben de almayı düşündüm ama sorunlu ya LED'i bozuluyor ya tuşu bozuluyor ya tuşu fırlıyor o klavyeye özgü. İşte ondan sonra Gamepower kötü oluyor. Keşke araştırsaydınız mekanik hissi bile yokmuş o klavyede.

E kötü olmasa neden bozulsun? Kötü işte.

Yani size göre hiçbir marka kötü değil sadece kötü ürünleri var öyle mi?

Öyle bir şey demedim sadece her markanın hatalı ürünü olabilir dedim sizce o adamlar o klavyeyi neden yarı yarıya satıyorlar. Sizce ogre de Cherry MX olsa anında değişim olsa Full metal olsa multimedya olsa fiyatı düşük diye millet alır mıydı? Sözgelimi bir ürünün kalitesini fiyatı belirlemez. Corsair'in VS550 PSU'sunun 2017 modelinde ”kronik" sorunluydu ama 2018'de düzelttiler. Gamepower'da öyle Warlock'da çuvalladı ama Ogre'de başardı.

İnşallah bozulmaz da memnun kalırsınız hocam.

İnşallah bozulmaz da memnun kalırsınız hocam.

Yanlış anlamayın Gamepower fanı değilim ama aynı fiyatta bunları veren klavye yok. He temiz bakarım denirse alınabilir. Sonuçta kağıttan yapılmadı. Tek endişem Switch'ler o da garantisi var. Olmadı tamir ettiririm. Hatta klavyeyi masaya sabitlemeyi düşünüyorum. Gxt 890 falan var o da sanki uzay mekiği değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…