2 ay falan oldu.Garantiye yollamanızı öneririm. Klavyeyi ne zaman aldınız?
Galiba tek çözüm garantiye yollamak.2 ay falan oldu.
Söyleyeceğim yöntem sorunu büyük ihtimalle çözecektir. Aynı sorunu ben mekanik klavyemde yaşıyordum ve sorunum bu yöntemle çözüldü.
Hangi tuşta sorun varsa o tuşu çıkarın. Tuşu çıkardıktan sonra switchi göreceksiniz. Yanınıza bir kolonya alıp switchin içine ve yanlarına, toplam 4-5 damla damlatın. Fazla da damlatabilirsiniz fakat kuruma süresini artırırsınız, zararı olmaz. Switchin içine ve yanlarına 4-5 damla kolonyayı damlattıktan sonra 1-1.5 saat kurumaya bırakın. Sonrasında ise kullanmaya başlayın. Sorununuz çok büyük bir ihtimalle çözülecektir. Kolonya bu sorunları çözüyor. Normalde WD-40 kullanmanız daha doğru olur çünkü kolonyanın içinde de bir miktar su var fakat WD-40 yoksa kolonyayı kullanabilirsiniz. Garantiye de yollayabilirsiniz fakat bu yöntemi uygulamanızı tavsiye ederim. Klavyeye bir şey olmaz.
Hocam size bu sorun hakkında bir şey sormak istiyorum. Benim klavyemde bazı tuşlar ara sıra basmıyor. Üfleyince ara sıra basmayan tuşlar hiç sıkıntı yaratmadan basıyor 3-4 dakikalığına.Söyleyeceğim yöntem sorunu büyük ihtimalle çözecektir. Aynı sorunu ben mekanik klavyemde yaşıyordum ve sorunum bu yöntemle çözüldü.
Hangi tuşta sorun varsa o tuşu çıkarın. Tuşu çıkardıktan sonra switchi göreceksiniz. Yanınıza bir kolonya alıp switchin içine ve yanlarına, toplam 4-5 damla damlatın. Fazla da damlatabilirsiniz fakat kuruma süresini artırırsınız, zararı olmaz. Switchin içine ve yanlarına 4-5 damla kolonyayı damlattıktan sonra 1-1.5 saat kurumaya bırakın. Sonrasında ise kullanmaya başlayın. Sorununuz çok büyük bir ihtimalle çözülecektir. Kolonya bu sorunları çözüyor. Normalde WD-40 kullanmanız daha doğru olur çünkü kolonyanın içinde de bir miktar su var fakat WD-40 yoksa kolonyayı kullanabilirsiniz. Garantiye de yollayabilirsiniz fakat bu yöntemi uygulamanızı tavsiye ederim. Klavyeye bir şey olmaz.
Hiç bir şey olmaz. Kendi mekanik klavyemde yaklaşık 6-7 tuşta basmama veya çift tıklama sorunu vardı. Burada, kolonyanın bu sorunda işe yaradığını açıklayan bir konu vardı ve ben de denemek istemiştim. Sonuçta artık o klavyeyi kullanmadığım için bir şey kaybetmezdim. Ama gerçekten de sorunu çözdü. Sizinki de çözülecektir diye düşünüyorum.Ama sıvı teması yüzünden daha kötü olmaz mı?
Hocam bir temizleyin bence. Sizinki anladığım kadarıyla tozdan, kırıntılardan vs. basmıyor. Güzelce bir temizleyin klavyeyi, eğer halen sorun devam ediyorsa bir kaç damla kolonyayı damlatabilirsiniz.Hocam size bu sorun hakkında bir şey sormak istiyorum. Benim klavyemde bazı tuşlar ara sıra basmıyor. Üfleyince ara sıra basmayan tuşlar hiç sıkıntı yaratmadan basıyor 3-4 dakikalığına.Kolonya damlatmama gerek var mı?
Hocam garantiye yollarsam kabul etmezler ama o yüzden güvenemiyorum başka bir çözüm yokmu?Söyleyeceğim yöntem sorunu büyük ihtimalle çözecektir. Aynı sorunu ben mekanik klavyemde yaşıyordum ve sorunum bu yöntemle çözüldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.