Gamepower bir klavye alacaksanız Calypso dışında bir ürün önermiyorum. Switch yapısından dolayı diğer ürünleri kötü deneyim bırakıyor.
Outemu klavye alınırken dikkat edilmesi gerekenler
Selam arkadaşlar. Mekanik klavyeler ile ilgili birkaç gözlemimi sizlerle paylaşmak istedim. Bir yanlışım var ise düzeltebilirsiniz. Kısa bir bilgilendirme: Konuda kullandığım "Switch" kelimesi "anahtar" anlamına geliyor. Konuda bolca kullandığım için bilmeyenlerin kafasını karıştırmak istemem...www.technopat.net
Bu da bütçenizi aştığı için en makul tercih Galax Stealth 03'tür. Blue Switch olduğunu bilin tabii.
![]()
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik
Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numarawww.teknobiyotik.com
Bunlar USB üzerinden bağlanan tak-çalıştır cihazlar. Telefona nasıl takacağınızı bilemedim.Hocam peki Galax Stealth 03 Android destekli mi? Telefona taksam çalışır mı?
Bunlar USB üzerinden bağlanan tak-çalıştır cihazlar. Telefona nasıl takacağınızı bilemedim.
Hmm. Siz belirtince bir baktım. Kullananlar var ama yanlış yönlendirmek istemem. Denemek gerekir.OTG ile hocam.
Yeterli gücü verebilir miyim onu düşünüyorum.
Hmm. Siz belirtince bir baktım. Kullananlar var ama yanlış yönlendirmek istemem. Denemek gerekir.
İade konusunda Amazon önde gider. Madem böyle bir denemeniz olacak Amazon üzerinden alım yapın.Peki aldığımda iade gibi bir durum olursa nasıl iade edebilirim? Alırlar mı?
İade konusunda Amazon önde gider. Madem böyle bir denemeniz olacak Amazon üzerinden alım yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.