Gamepower PSU ile idare edilir mi?

Ufaktan gereksiz yorumlar yapılmış aralarda. GP-650 o kadar "bomba, C4" kavramları söylenecek bir güç kaynağı değil sürekli düşük bütçeye önerilen Aerocool VX serisine göre iç yapısı farksız hatta biraz daha iyi bile denebilir. Bakın para verilir mi verilmez ancak hazır sistem içerisinde geliyorsa rezalet kullanılmayacak kalitede değil idareten kullanılabilir veya sisteminiz çok düşük güç çeken bileşenlere sahiptir 65W stok işlemci, 30W GT1030 gibi kullanılabilir.

Şu "komple sistemi yaktı" diyenler bizlere fotoğraflarla kanıtlar göstersin mümkünse. :d

Ezber bilgiye gitmeyin mümkünse o halde "C4" "Bomba" kavramlarına uyan bir güç kaynağı vereyim birçoğunuzun iyi sandığının aksine;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela SHP-650 onun PWR_OK yanlış bağlanmış her elektrik kesintisinde o da uzun vadede sorunlar yaratacak. Bakın ben bu GP-650 modelini savunmuyorum alınmaması gerek ancak zorunlu durumlarda hazır sistemlerde hemen değiştirme imkanı yoksa bir müddet idare edebilir, sadece bazıların saçma yorumları üzerine açıklama yapmak istedim.

Eğer bir ürünü karalayacaksanız gerçek nedenleri ve açıklanmış kesin bilgiye dayanarak yorum yapın, kulaktan dolma bilgilerle "bomba" deyip geçmeyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı