Gamepower PSU neden alınmaz?

İçerisinde bulunan kalitesiz ürünler dolayısıyla alınmaz. Korumaları var deniyor ama ne kadar kuvvetli, içerisinde olan kapasitörler ne malı? SAMA üretiyor ancak kaliteli ürünlerinden değil. Örneğin; Rampage FTX, ETX serisi gerçekten güzel model, onu da SAMA üretiyor ama parçaları kaliteli sonuçta.

@patuaid rastgele üretilmiş değil, SAMA markasının kalitesiz ürünlerini barındıran bir ürün.

Çinde 2-3 dolara üretilen, daha sonrasında bu tür firmaların marka basıp 45-50 dolara sattığı PSU'lar tabii ki çok kötü olacaktır.
Üzerine etiket ile 600W yazıp yanına da 12V'dan 550W veriyor yazıyorlar. Ancak gerçekte olan 450W falandır, bunun içinde sadece Gamepower yok. Everest, Frisby, Gametech gibi firmalar da dahil.
80 sertifikası olmadığı halde, 80+ diye satış yapıyorlar. Kullanılan parçalar vasat ki zaten seri üretim PSU'ları, bu yüzden çok bir şey beklemek doğru olmaz. Onun yerine kendin PSU tarzı bir şey yap daha güvenli olur, en azından sistemini yakma riski olmaz :)

Biraz ön yargı meselesi bana göre. Fiyat performans konusunda kendini kanıtlamış olarak düşünüyorum. Sonuçta bütçe meselesi. Çoğu markayı geride bıraktı fiyat konusunda. Ya marka takıntımız var yada fiyat takıntımız.

Paran varsa Bmw paran yoksa binmeyive gibi bir durum. :D

Biraz ön yargı meselesi bana göre. Fiyat performans konusunda kendini kanıtlamış olarak düşünüyorum. Sonuçta bütçe meselesi. Çoğu markayı geride bıraktı fiyat konusunda. Ya marka takıntımız var yada fiyat takıntımız.

"Paran varsa BMW paran yoksa binmeyive" gibi bir durum. :D
Buna mouse, klavye ya da kulaklık gibi donanımlar hadi tamam. Bozulursa kendileri gidiyor o kadar. Ancak PSU öyle bir donanım değil, bütün sisteme zarar verebilir. Ayrıca doğrudan yüksek gerilimle beslenen bir eleman. Yangın gibi uç tehlikeler bile olası.

Gerekiyorsa diğer donanımlardan kısıp kaliteli bir PSU alınması gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı