Gamepower PSU patlar mı?

Patlamaz, içindeki bileşenlerin dandik olması patlayacağı anlamına gelmiyor. En fazla bozulur. Bozulursa anakarta ve diğer bileşenlere zarar verme ihtimali var. Anlık kesintide mesela fazla voltaj gelirse anakartta MOSFET'ler yanabilir, eğer ki bu MOSFET'ler işlemcini vs. besliyorsa yanında onu da götürür.

Hocam peki elektrik korumalı prizlerden alsam düzeltir mi?
 
Gamepower gibi kalitesiz olan frisby marka PSU kullandım. Phenom II x4 970 ve HD 6870 ikilisi için 450w bir Frisby marka güç kaynağıydı, bahsettiğim sistem için watt değeri yetersiz gibi gözüksede beni uzun yıllar idare etti.

Tabi memnun muyumdum? Hayır. Çünkü ses sorunu, PSU ğüç girişinin kabloyu eritmesi ve en sonunda ekran kartının PSU nedeniyle bozulması ( bundan tam emin değilim) gibi nedenlerden dolayı memnun değildim.

Soruna gelince, zannetmiyorum fakat almışken kaliteli PSU almak iyidir.
 
Dostum C4 damgası vuranlara inanma sen 2,5 yıldır Game Booster 550W +80 sertifikalı kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim yine de sana kalmış iyice araştır.

Siz sorun görmediniz diye herkes sorun görmeyecek değil. Ona bakılırsa bende GM telefonumdan çok memnunum ama kullananlarda hep bir sorun çıkıyor ortaya.
 

Geri
Yukarı