Gamepower Saber RGB alınır mı?


Araştırdım tek renk ışık işimi görmez aslında logitech g213 planlıyorum membran ama napalım
 
Performax G Xetra nasıl? Daha ucuz en azından ve saber RGB ile aynı neredeyse

Bayram sonrası almayı düşünüyorum başka marka alsam kafam onda kalacak

Vallahi bir ara bende kullandım Gamepower'in Red Switch klavyelerinden. Ben bozmayı beceremedim ancak daha sonrasında daha kaliteli bir klavye aldım. Kalite konusunda korkunuz varsa korkmayın. Sıkıntı çıkarmaz. Ses ve ışık kalitesi de gayet güzel. Klavyeyle değişik hareketler denemiyorsanız kolay kolay bozamazsınız.

Araştırdım tek renk ışık işimi görmez aslında Logitech G213 planlıyorum membran ama ne yapalım

Membran klavyeler çok kötü oluyor ya. En iyisi mekanik almak bence. Gerçi kişiden kişiye de değişir tabii.
 
Hocam merak etmeyin alacam gamepower saberi iki tane gergedan alıp klavye üstünde wwe2k maçı yapmadığım sürece sorun olmaz yani?
 
Son düzenleme:
Switch kalitesini bilemem ama şuna da bakabilirsiniz. G87 ile aynı performansta olamaz muhtemelen. Ancak RGB isteğinizi karşılar. Blue Switch sesi sorun yapmazsa değerlendirilebilir.

Forumda duymuştum hocam. Bizzat kullanmışlığım yok. Ama Gamepower sonuçta.

Forumda duymuştum hocam. Bizzat kullanmışlığım yok. Gamepower sonuçta.
 
Hocam merak etmeyin alacağım Gamepower saberi iki tane gergedan alıp klavye üstünde WWE2k maçı yapmadığım sürece sorun olmaz yani?

Yani bence olmaz. İnternet kafelerde bile bozamıyorlar o klavyeleri. Neredeyse günde 12 - 13 saat kullanıyor o klavyeler. Bence sıkıntı çıkarmaz. Bende aynı markanın kulaklığı da var. 2 senedir bozamadım. Dayanıklılık olarak tatmin edici bir marka bence.
 
Hocam merak etmeyin alacağım Gamepower saberi iki tane gergedan alıp klavye üstünde WWE2k maçı yapmadığım sürece sorun olmaz yani?

Yay sesi ve basmama şikayetleri görülebiliyor. Bunu da iyi olmayan Outemu Switch'lerine borçlu. YouTube'dan sponsor videolara bakıp karar vermeyin.


O, Calypso hocam
 
Son düzenleme:
Alırım bozulursada satar başka bişi alırım
 
Alırım bozulursada satar başka bir şey alırım

Bu markaları neden bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum. Ya ben düzgün kullanıyorum ya da cidden insanlar çok kaliteli ekipmanlar kullandığı için bunlar dandik geliyor. Ben şahsen kullandığım sıralar bayağı beğeniyordum. Şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…