O markayada bakacağım saber alamazsam onu gözden geçireceğim.
Araştırmam hala sürüyor. Red Switch istiyorum Outemu diye şartım yok şu an için kim bilir belki de membran alırım.
Zaten 1 aylık kullanımınız verilerden daha öne çıkıp bir ürünün "dandik" olup olmamasını belirliyor. Outemu MX Switch'ler bulunuyor. Bu Switch'ler hakkında da kısa bir araştırmayla iyi olup olmadığını, yay sesi olup olmadığını, basmama olup olmadığını, başka kronik sıkıntıları olup olmadığını bulabilirsiniz. O bütçede ttc tarafından üretilmiş rk Switch bulunduran royal kludge klavye bulunurken Outemu MX Switch'li bir klavyeyi bir gazla almanız... Neyse.
Kesinlikle red alacağım.Turuncu optik switchten aşırı sıkıldım.Şuan rainbow klavyem var ama kardeşime verilecek.Bu yüzden farklılık amaçlı red switch ve full rgb klavye arıyorumAlmışken bence Red al. Ben zamanında Blue aldım aşırı fazla ses çıkarıyor. Bildiğin daktilo gibi. Önceden ses hoşuma gidiyordu ancak artık daha tok ve az sesli klavyelere ilgi duyuyorum.
Bakacam buna çünkü güzel duruyo bütçem yeterse alırım bunuRoyal Kludge G87 alınabilir ama RGB demişsiniz.Bu düşünülebilir:
![]()
Redragon Dark Avenger K568RGB-2 Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Redragon Dark Avenger K568RGB-2 Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bakacağım buna çünkü güzel duruyor bütçem yeterse alırım bunu
Listeme aldım saber alamazsam buna bakacamGamepower Calypso dışında herhangi bir ürünü alınmaz. Calypso'ya bakabilirsiniz ama kaliteli üründür.
700tl bütçemi aşıyorRedragon K552 öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.