Gamepower Saber RGB alınır mı?

Yani bence olmaz. İnternet kafelerde bile bozamıyorlar o klavyeleri. Neredeyse günde 12 - 13 saat kullanıyor o klavyeler. Bence sıkıntı çıkarmaz. Bende aynı markanın kulaklığı da var. 2 senedir bozamadım. Dayanıklılık olarak tatmin edici bir marka bence.

Benceyle, sizceyle değil nesnel olarak klavyeyi ele almak lazım. Tek Switch değil; kasa, stabilizer, kablo, PCB gibi birçok şeyle ele alıp kalitelerine bakıp sonrasında şikayetler ve yorumlardan kronik sıkıntısı olup olmadığına bakmamız lazım. Sence, bence diye olmuyor.

Bu markaları neden bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum. Ya ben düzgün kullanıyorum ya da cidden insanlar çok kaliteli ekipmanlar kullandığı için bunlar dandik geliyor. Ben şahsen kullandığım sıralar bayağı beğeniyordum. Şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman. :D
Aldığım gün konu açacağım ve 1 ay sonra deneyimimi açıklayacam.Cidden gamepower dandrik mi? Yoksa klavyede goril savaştırdığı için bozanlar yüzündenmi kötüleniyor

James donkeyede kötü diyorlar ssdleri harbiden berbat 1 yılda 40a düştü sağlığı sattım m2 ssd aldım ama monitor var james donkeyin ve hiçbir sıkıntı çıkmadı

Dostum burada konu açmışsın alınır mı diye alınmaz diyoruz hala alacağım diyorsun kendi seçiminde kararlıysan buraya konu açma gerek yoktu zaten Switch'leri yüzünden 5-6 ay sonra basmama gibi sorunlar ortaya çıkıyor çoğu kişide milletin tavsiyesini dinlemeyeceksen konu açmanada gerek yok burada.

Aldığım gün konu açacağım ve 1 ay sonra deneyimimi açıklayacağım. Cidden Gamepower dandrik mi? Yoksa klavyede goril savaştırdığı için bozanlar yüzünden mi kötüleniyor

James donkeyede kötü diyorlar SSD'leri harbiden berbat 1 yılda 40a düştü sağlığı sattım M.2 SSD aldım ama monitor var James Donkey'in ve hiçbir sıkıntı çıkmadı

James Donkey hiç kullanmadım. Bu yüzden onun hakkında yorum yapmam saçma olur. Ben de bir süredir Game Booster G902 klavyesini kullanıyorum. Almadan önce herkes alma çok pişman olursun falan demişlerdi ancak cidden taş gibi klavye. Bu klavye de elimde uzun zamandır duruyor. Şu an kardeşim kullanıyor gerçi ancak cidden bayağı sağlam. Işıklarında falan zamanla sorun oluyor diyorlardı daha hiç ışıklarından yana sorun yaşamadım. Zamanla tuşları bozuluyor dediler, öyle bir sorun da yaşamadım.

Bu arada bu klavyeye de bakabilirsiniz ancak Red Switch Gamepower varken önermem. Hem RGB değil hem de Blue Switch. Çok fazla kafa ütülüyor. Zamanında indirimde 200 TL'ye almıştım. Bazen İtopya üzerinden bu fiyat bandına düşüyor. Denk getirebilirseniz 200 TL'ye 10 numara klavye.

Dostum burada konu açmışsın alınır mı diye alınmaz diyoruz hala alacağım diyorsun kendi seçiminde kararlıysan buraya konu açma gerek yoktu zaten Switch'leri yüzünden 5-6 ay sonra basmama gibi sorunlar ortaya çıkıyor çoğu kişide milletin tavsiyesini dinlemeyeceksen konu açmanada gerek yok burada.
Kararlı olsamda emin olmak istedim çünkü bayram sonrası alacam ama iyice araştırıyorum.Kim bilir biri belki tecrübesini anlatır ve ders olur 😃

Aldığım gün konu açacağım ve 1 ay sonra deneyimimi açıklayacağım. Cidden Gamepower dandrik mi? Yoksa klavyede goril savaştırdığı için bozanlar yüzünden mi kötüleniyor.

Zaten 1 aylık kullanımınız verilerden daha öne çıkıp bir ürünün "dandik" olup olmamasını belirliyor. Outemu MX Switch'ler bulunuyor. Bu Switch'ler hakkında da kısa bir araştırmayla iyi olup olmadığını, yay sesi olup olmadığını, basmama olup olmadığını, başka kronik sıkıntıları olup olmadığını bulabilirsiniz. O bütçede ttc tarafından üretilmiş rk Switch bulunduran royal kludge klavye bulunurken Outemu MX Switch'li bir klavyeyi bir gazla almanız... Neyse.

James Donkey hiç kullanmadım. Bu yüzden onun hakkında yorum yapmam saçma olur. Ben de bir süredir Game Booster G902 klavyesini kullanıyorum. Almadan önce herkes alma çok pişman olursun falan demişlerdi ancak cidden taş gibi klavye. Bu klavye de elimde uzun zamandır duruyor. Şu an kardeşim kullanıyor gerçi ancak cidden bayağı sağlam. Işıklarında falan zamanla sorun oluyor diyorlardı daha hiç ışıklarından yana sorun yaşamadım. Zamanla tuşları bozuluyor dediler, öyle bir sorun da yaşamadım.

Bu arada bu klavyeye de bakabilirsiniz ancak Red Switch Gamepower varken önermem. Hem RGB değil hem de Blue Switch. Çok fazla kafa ütülüyor. Zamanında indirimde 200 TL'ye almıştım. Bazen İtopya üzerinden bu fiyat bandına düşüyor. Denk getirebilirseniz 200 TL'ye 10 numara klavye.
O markayada bakacam saber alamazsam onu gözden geçireceğim

Zaten 1 aylık kullanımınız verilerden daha öne çıkıp bir ürünün "dandik" olup olmamasını belirliyor. Outemu MX Switch'ler bulunuyor. Bu Switch'ler hakkında da kısa bir araştırmayla iyi olup olmadığını, yay sesi olup olmadığını, basmama olup olmadığını, başka kronik sıkıntıları olup olmadığını bulabilirsiniz. O bütçede ttc tarafından üretilmiş rk Switch bulunduran royal kludge klavye bulunurken Outemu MX Switch'li bir klavyeyi bir gazla almanız... Neyse.
Araştırmam hala sürüyor.Red switch istiyorum outemu diye şartım yok şuan için kim bilir belkide membran alırım

O markayada bakacağım saber alamazsam onu gözden geçireceğim

Araştırmam hala sürüyor. Red Switch istiyorum Outemu diye şartım yok şu an için kim bilir belki de membran alırım

Almışken bence Red al. Ben zamanında Blue aldım aşırı fazla ses çıkarıyor. Bildiğin daktilo gibi. Önceden ses hoşuma gidiyordu ancak artık daha tok ve az sesli klavyelere ilgi duyuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı