Gamepower Skadi 360 çıktı!

Segotep Beiced, hmm. Güzel gözüküyor bu arada, alıp test etmek lazım. Segotep sağlam markadır, demek ki Gamepower gibi markalar tam akıllanmaya başladı ve düzgün ürünleri satışa sunuyor.
 


Hocam radyatör tasarımı değişik sol kısmından anlayabilirsiniz, fanlar da aynı şekilde farklı. Bu zaten çokca kullanılan bir tasarım. Ben de Rampage'in bir sürü kulaklığının aynısını AliExpress'de bulup paylaşmıştım burada. Fakat dediğim gibi fabrikada hangi malzeme ile ürettirdikleri çok etkili bu durumda. Yani marka bazında değil de ürün bazında iyi mi kötü mü bakmak gerekiyor.
 
Olabilir hocam dediğim gibi. :D Fakat bulduğunuz marka kaliteli olur bu kalitesiz olur, bulduğunuz kalitesiz olur bu kaliteli olur. Bunlar ihtimaller, adamların keyfine kalıyor hangi kalitede ürettirecekleri.
 
Resimlerde pompa borusu sleeve örgü kablosuz duruyor. Raijintek Eos 360 ile aynı fiyattaymış. Bence biraz daha düşük fiyattan satılması gerekir diye düşünüyorum. Ürün yeni olduğundan teknoloji kanallarında inceleme testleri yapılmadan balıklama alınmasını önermem.

 
Nedense Rampage ve Gamepower aldırmak için tasarımı hoş ürünlere marka basıyor Rampage'nin bir klavyesi çok hoşuma gitmişti ama almadım almam da.
Aşağıda ki klavye mi? Çok dayanıklı. Tozlu yağlı ortamda 6 senedir sorunsuz çalışıyor. :D
 

Dosya Ekleri

  • 670283240_tn50_0.jpg
    670283240_tn50_0.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 54
Ben Gamepower kullanıcısıyım gayet memnunum şu ana kadar hiç sorunla karşilaşmadım. Ben de marka takıntısıydım ama kullandıktan sonra markalara o kadar para vermenın hiçbir mantıgı yok biraz da şans işi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı