Gamepower veya James Donkey Kulaklıklar Alınır mı?

• Konuyu başlatan Roar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.645
Arkadaşlar bu Gamepower James Donkey gibi markaların 7.1 olarak iddia ettiği kulaklıklar alınır mı?
Bütçeye göre değişir ama kaliteli markalara yetiyorsa bütçen alınmaz.

Bir de gerçekten 7.1 mi?
Gerçek 7.1'den ziyade sanal 7.1 bunlar. Gerçeklerin fiyatı 4 haneli rakamlara çıkıyor.

Bu tür kulaklıklarda da 7.1 göz boyama, çok etkisini görmezsin, bunu çok deneyimlemiş biri olarak sana izah ediyorum.

Arkadaşlar bu Gamepower James Donkey gibi markaların 7.1 olarak iddia ettiği kulaklıklar alınır mı?
Bir de gerçekten 7.1 mi?
James Donkey 710 ve 711 modellerinde ki bass seviyesi inanılmaz kötü. Bloody G500 öneririm. Ama 2 çıkışlı mikrofon ve kulaklık olarak. Ayrıca mikrofonu içeri sokulabiliyor.

@zahidbolat
İşin ilginci ben G500 kullanıyordum ve sesi az geldiğini düşünerek Rampage SN-RW6 aldım uygun fiyata bularak 160TL, sanal 7.1 ama özellikle PUBG gibi oyunlarda ses kasarken çok çok daha iyi işlev sağlıyor.
Şuan 1 ay dolmadı, eğer bir sorun yaşarsam zaten deneyimimi forumda paylaşacağım.

@zahidbolat
İşin ilginci ben G500 kullanıyordum ve sesi az geldiğini düşünerek Rampage SN-RW6 aldım uygun fiyata bularak 160TL, sanal 7.1 ama özellikle PUBG gibi oyunlarda ses kasarken çok çok daha iyi işlev sağlıyor.
Şuan 1 ay dolmadı, eğer bir sorun yaşarsam zaten deneyimimi forumda paylaşacağım.
Ben kulaklıkta bilerek Rampage, James Donkey, Gamepower tercih etmedim. A4Tech bana marka olarak iyi geldiği için aldım ve sesi de gayet normal düzeyde hatta fazla bile.

@zahidbolat
İşte aslında yeterli ama daha fazla olmalı diye düşündüğüm için gittim aldım bir de ucuz olsun diye, şuanda yüzüstü bırakmadı yani IMAX sistemi gibi bir ses deneyimi veriyor şiddet olarak. Çok inanılmaz övmek doğru değil sonuçta ucuz etin yahnisi yavan olur.

@zahidbolat
İşte aslında yeterli ama daha fazla olmalı diye düşündüğüm için gittim aldım bir de ucuz olsun diye, şuanda yüzüstü bırakmadı yani IMAX sistemi gibi bir ses deneyimi veriyor şiddet olarak. Çok inanılmaz övmek doğru değil sonuçta ucuz etin yahnisi yavan olur.
Katılıyorum ve g500'de realtek ayarlarından 7.1 olmasa bile sanallaştırmayı açıyorum 7.1 gibi oluyor :).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı