Gamepower WarCry alınır mı?

Neden sadece kullananların cevap verdiğini anlamadım. Hava akışının iyi olduğunu sanmıyorum. Güç kaynağının korumalarının iyi olduğu söyleniyor ama bu patlamasına engel değil. O güç kaynağının patlama ihtimali daha yüksek. O kadar para verilmez.
 
WarCry kasası konusunda sıkıntı yaşamazsınız ama PSU'dan emin olamıyorum malesef.Gamepower,Rampage,Frisby gibi markaların güç kaynaklarını kullanmak her zaman risklidir.Çünkü kaliteli markalar değillerdir ve müşteri hizmetleri gibi konularda sıkıntı çekersiniz.

Gamepower WarCry kasası bence tam F/P ama kendi güç kaynağı ile satılıyor her zaman.Kendi güç kaynağı(Gamepower) ile satılmadığı zamanda çok saçma fiyatlara satılıyor.Örnek olarak o kasayı PSU içerisinde aldığınızda 900 lira oluyorsa PSU'suz 750 lira falan oluyor yani PSU'suz almaya değmiyor.

Ve bu kasanın bir diğer sıkıntısı 6 fan bence yeterli değil.En azından 3 tane daha fan gerekli bence.Ya da 240MM bir sıvı soğutma kullanılabilir.
 
Sadece kullananlar cevaplasın demişsiniz ama yine de şunu söylemezsem içim rahat etmez: Çok daha kaliteli ve mesh panel kasalar varken bu kasaya yönelmek bana zerre mantıklı gelmiyor.
PSU ise bence ayrı alınırsa her zaman daha sağlıklı olur:
Bütçenizin bu civarlarda olduğunu düşünerek yaptım önerilerimi.
 
PSU'ya güvenmeyin ama kasa kesinlikle alınır. Hem görsel açıdan alınır hem hava sirkilasyonu açsısından alınır. İleride özel sıvı soğutmalar veya 360 mm sıvı soğutmalar dahi çok rahatça takabilirsiniz. Aynı jenerasyon kasalar farklı markalar adı aldında da kullanılakta ve yok satmaktalar. Mesela Xigmateg marka alanı gördüm kasa akvaryum gibi hem de içerisinde hava sirkülasyonu olmaması imkansız. Fiyatı uygun ise kasayı alın yanına da kaliteli bir PSU alın sisteminize göre.
 
Yakın zamanda büyük bütçeli bir sistem topladım, bunu yaparken Ekran Kartını bir seviye daha ileriye çıkartmak için Kasadan kıstım. Sonucu büyük bir pişmanlık oluyor, olayın sonunda 2.000TL gibi bir fiyat daha vermek zorunda kalıp iyi bir PSU ve Kasa aldım, aynı hataya düşmeni önermem.
 
PSU'ya güvenmeyin ama kasa kesinlikle alınır. Hem görsel açıdan alınır hem hava sirkilasyonu açsısından alınır. Aynı jenerasyon kasalar farklı markalar adı aldında da kullanılakta ve yok satmaktalar. Mesela Xigmatek marka alanı gördüm kasa akvaryum gibi hem de içerisinde hava sirkülasyonu olmaması imkansız. Fiyatı uygun ise kasayı alın yanına da kaliteli bir PSU alın sisteminize göre.
Xigmatek, kasa ve PSU bakımından çoğu markayı geçmiş, harika bir marka. Hem kasa hem PSU Xigmatek alınabilir. Bizzat Xigmatek kullanıyorum ve müthiş.
 
Gamepower warCry kasa ve PSU'sunu kullanıp sorun çeken var mı? Sadece kullananlar cevaplarsa sevinirim.

Hocam sıvı soğutmam olmasına rağmen ekran kartı ve CPU çok ısınıyor ve içinde 9 fanı var.
Ayrıca size PSU olarak Thermaltake Litepower öneririm hem ucuz hem sessiz ve hiç sıkıntı yaratmadı.
 

Geri
Yukarı