Gamepower Warcry Alınır Mı?

Prizmann

Kilopat
Daha fazla  
550 TL civarı 9 adet fanla birlikte görünümü gayet hoş geldi bana fakat Gamepower Rampage powerboost gibi markalara fazla güvenmiyorum.
Gamepower Warcry Gamıng Mıd Atx Kasa (fansız) - n11.com alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlışım varsa düzeltin ama dışarıdan hava alma ihtimali neredeyse yok kasanın. Sürekli kasanın içindeki havayı döndürecek ne kadar üstten ve arkadan dışarı atsada bana güzel bir sirkülasyon sağlar gibi gelmiyor.

Yanlışım varsa düzeltin ama dışarıdan hava alma ihtimali neredeyse yok kasanın. Sürekli kasanın içindeki havayı döndürecek ne kadar üstten ve arkadan dışarı atsada bana güzel bir sirkülasyon sağlar gibi gelmiyor.
Yalnız tek önden hava alamıyor ama alttan hava alıyor. Altta fan olduğu sürece güzel bir sirkülasyon sağlanır.

Yalnız tek önden hava alamıyor ama alttan hava alıyor. Altta fan olduğu sürece güzel bir sirkülasyon sağlanır.
Alttan nasıl alacak hadi ortadaki fanlardan hava alıyor desen anlarım ama alttan nasıl olacak hava alttaki sacı delecekmi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı