Gamepower Warcry fan ekleme

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar arkadaşım bu kasadan satın aldı ve 6 fanı 9 yapmayı düşünüyor. Bu fanların güç girişi için SATA'dan dönüştürücü almayı düşünüyorum.
Fakat güç girişi 4 pin mi 6 pin mi onu çözemedim arkadaşımın konu hakkında pek bilgisi yok bende inceleyemedim. Öncelikle aklımı karıştıran o. 4 pin ise 2 tane 4'lü fan çoklayıcı almam gerekecek. Bir de tekrar Gamepower tribüne fonlardan almayı düşünüyor. Ancak kasayı aldığı kişi kumandasını kaybetmiş 4 pin kumandalı RGB kontrolcü lazım. Ben birkaç ürün buldum fakat emin olamadım. O konuda da yardımcı olursanız sevinirim bu kasayı bilen veya kullanan arkadaş var ise.

İlerde sıvı soğutucu alınacak ise tavsiye etmiyorum. Ayrıca taktıracağı 3 fan öndeki fanlara benzemez. Eğer havayı içeri verecek şekilde konumlandırılırsa hava sirkülasyonunu bozacaktır. Dışarı tarafa verirse egzoz görevi görecektir. Bu da kasayı rahatlatacaktır. Fanların pinleri genelde kasadan kasaya değişmekte. Eğer kullanan varsa bilir ama hiç kullanmadım. Kasanın içini açıp pinlere baktınız mı? Pine uygun çoklayıcı bulup takmanız yeterli olur. RGB fan kontrolcüsünü trendyoldan vs. bulabilirsiniz. Genellikle hepsi aynı kalitede.

İleride sıvı soğutucu alınacak ise tavsiye etmiyorum. Ayrıca taktıracağı 3 fan öndeki fanlara benzemez. Eğer havayı içeri verecek şekilde konumlandırılırsa hava sirkülasyonunu bozacaktır. Dışarı tarafa verirse egzoz görevi görecektir. Bu da kasayı rahatlatacaktır. Fanların pinleri genelde kasadan kasaya değişmekte. Eğer kullanan varsa bilir ama hiç kullanmadım. Kasanın içini açıp pinlere baktınız mı? Pine uygun çoklayıcı bulup takmanız yeterli olur. RGB fan kontrolcüsünü trendyoldan vs. bulabilirsiniz. Genellikle hepsi aynı kalitede.

Yok hocam egzoz fan olarak kullanacağız. Sıvı soğutma takmayacağız Wraith Prism ile kullanacağız. Fanlari kontrol edemedim daha gitmedim evlerine onun için bilen var mı diye sordum. Eve gidince ayarlayacağım. Ona göre halledeceğim.

Yok hocam egzoz fan olarak kullanacağız. Sıvı soğutma takmayacağız Wraith Prism ile kullanacağız. Fanlari kontrol edemedim daha gitmedim evlerine onun için bilen var mı diye sordum. Eve gidince ayarlayacağım. Ona göre halledeceğim.
Pine göre çoklayıcı alman yeterli. Gücü zaten oradan alıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı