Ben Corsair Spec Delta RGB kullanıyorum hava akışı gayet iyi, elimdeki kıt imkanlara rağmen ışıklandırmayı iyi yaptığımı düşünüyorum
PSU olacak mı içinde?
Hem kasa var hem içinde PSU var. Ama sizin zaten ihtiyacınız yokmuş. Kasayı hemen atıyorum.PSU ben alacağım kasada PSU olayını tam anlamadım bana biraz bu konuda bilgi verir misiniz.
Hangi site yasak bilmiyodum yasak olduğunu ben sadece ürünü göstermek adına attım@Lolipop3535 O site yasak.
Hem kasa var hem içinde PSU var. Ama sizin zaten ihtiyacınız yokmuş. Kasayı hemen atıyorum.
PSU ben alacağım kasada PSU olayını tam anlamadım bana biraz bu konuda bilgi verir misiniz?
@Lolipop3535 o site yasak.
Hem kasa var hem içinde PSU var. Ama sizin zaten ihtiyacınız yokmuş. Kasayı hemen atıyorum.
Kalan parayı bağışlarsınız. Çok güzel bir kasadır.![]()
Sharkoon REV200 RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sharkoon REV200 RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Teşekkürler ama bu kasanın sistemime uyumlu olduğunu nasıl anlayabilirim?
Anakart boyutunuz nedir? ATX-mATX-Micro-ATX-ITX hangisi?
Anakart boyutunuz nedir? ATX-mATX-Micro-ATX-ITX hangisi?
Anakartınız mATX. Bu kasa ise ATX. Sığacaktır, hatta bolca ferah alan kalacaktır kablo düzenlemek içinTeşekkürler ama bu kasanın sistemime uyumlu olduğunu nasıl anlayabilirim?
Anakartınız mATX. Bu kasa ise ATX. Sığacaktır, hatta bolca ferah alan kalacaktır kablo düzenlemek için![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.