Gamepower Warlock Compact tuşları çalışmıyor

İsimsiz Kahrmn

Hectopat
Çok saçma bir problemim var. "A" tuşu bazen tutukluluk yapmaya başlıyor. Tuşun altına bir üflüyorum, sihirli bir şekilde düzeliyor. Ama bir süre sonra tekrar aynı süreç başlıyor. Var mıdır kalıcı bir çözümü?

Klavyem: Gamepower Warlock Compact

Son düzenleyen: Moderatör:
Anahtarlar sorunlu. Kalıcı çözüm yok. Anahtarı değiştirmek kalıcı çözüm gibi görünebilir fakat yine aynı sorunu yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Aynı sorun arada bende de oluyor. Dediğiniz gibi üfleyerek çözebilirsiniz.

Aman gamepower oğlan, canım gamepower oğlan. Tipik sorunu, içerisine üfleyenler mi dersiniz kolonya dökenler mi dersiniz ya da elektronik devre temizleyicisiyle temizleyenler mi dersiniz. Bunlardan biri belki düzeltir ama genelde switch mefta olmuş oluyor.
Temizlemeyi deneyin düzelmezse servise gider, garantisi yoksa switch'i kendiniz veya servise değiştirtebilirsiniz.
Geçmiş olsun, allah sabır versin.

Çok saçma bir problemim var. "A" tuşu bazen tutukluluk yapmaya başlıyor. Tuşun altına bir üflüyorum, sihirli bir şekilde düzeliyor. Ama bir süre sonra tekrar aynı süreç başlıyor. Var mıdır kalıcı bir çözümü?

Klavyem: Gamepower Warlock Compact
Bende garantiye gönderecektim o yüzden. Fakat sonra bir çözümünü gördüm.
Çözümü ise evde çakmak gazı varsa klavyedeki sorunlu tuşu çıkartıp switchin sağ altına ve sol üstüne çok hafif bastırıyorsunuz ve düzeliyor.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı