Gamepower Warlock Outemu Kırmızı Switch İncelemesi

Bu tür ürünlere güvenmiyoruz ve genelde önermiyoruz, uzun kullanım testini de atarsanız seviniriz. Belki bizim de ön yargılarımız yıkılır.
Mahallemde bir arkadaşım vardı yazılımla ilgileniyordu ve 1 yılı aşkın süredir kullanıyor herhangi bir sorunu da olmadı. Güvenmeme konusunda ne demek istediniz?

Mahallemde bir arkadaşım vardı yazılımla ilgileniyordu ve 1 yılı aşkın süredir kullanıyor herhangi bir sorunu da olmadı. Güvenmeme konusunda ne demek istediniz?
Gamepower,rampage gibi ürünler çinde üretildikleri için sağlam olmuyor diyorlar .Ama ben 2 ürünüde kullanıyorum sıkıntı olmadı.

Gamepower,rampage gibi ürünler çinde üretildikleri için sağlam olmuyor diyorlar .Ama ben 2 ürünüde kullanıyorum sıkıntı olmadı.
Mouse'u da var bende Phoenix serisi 1 yıl kadar kullanmışımdır.

Mouse'u da var bende Phoenix serisi 1 yıl kadar kullanmışımdır.
Ha dün gamepower bane aldım mouselerinden memnunmusun takıntı anlamında ? Csgo gibi oyunlarda ani dönmeler yapılmıyormuş.

Ha dün gamepower bane aldım mouselerinden memnunmusun takıntı anlamında ? Csgo gibi oyunlarda ani dönmeler yapılmıyormuş.
Bane'yi bilmem de Phoenix efsane mouse ani dönme vs. hiçbir sorun olmadı bende.

Gamepower gibi ürünler kısa sürede sıkıntıya uğrayıp bozuldukları için tercih etmekten kaçınıyorum hemen.

Gamepower gibi ürünler kısa sürede sıkıntıya uğrayıp bozuldukları için tercih etmekten kaçınıyorum hemen.
Kullanıcısı olarak memnunum mouseda aldım inşallah bir sıkıntısı çıkmaz.

Şu ana kadar hangi üründen memnun kalmadınız? Serisini vs. yazabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…