GamePower Warlock Outemu ve GamePower Warlock Kırmızı Switch arasındaki fark nedir?

serkanxgod

Hectopat
Bu 2 klavye arasındaki farkı söyler misiniz? Birisi normal diğeri outemu.

Klavyeyi 2-3 günlüğüne alıp kullandım, ilk mekanik klavyemdi. Hissiyatını çok beğendim ama eksileri çok olduğundan dolayı geri iade ettim.
- İngilizce klavyenin üstüne Türkçe karakterler yazmışlar, karanlıkta Türkçe karakterler yok oluyor.
- Shift'in yanındaki <> işaretlerini kapsayan tuş yok, sağ taraftaki ; , harflerini de Türkçe karakter yaptıkları için o işaretleri yapmak imkansız, veya ben bir yolunu bulamadım.
- Yazılım yok.
- Bir, iki aydan sonra rastgele tuşlara basıyormuş kendiliğinden bu klavye.
Bu sorunlar yüzünden, en çok da < işareti için bir tuş olmadığından dolayı iade ettim. Kalp yapamıyorsunuz yani. Acı ama gerçek. Depresif bir klavye.

Klavyeyi 2-3 günlüğüne alıp kullandım, ilk mekanik klavyemdi. Hissiyatını çok beğendim ama eksileri çok olduğundan dolayı geri iade ettim.
- İngilizce klavyenin üstüne Türkçe karakterler yazmışlar, karanlıkta Türkçe karakterler yok oluyor.
- Shift'in yanındaki <> işaretlerini kapsayan tuş yok, sağ taraftaki ; , harflerini de Türkçe karakter yaptıkları için o işaretleri yapmak imkansız, veya ben bir yolunu bulamadım.
- Yazılım yok.
Bu sorunlar yüzünden, en çok da < işareti için bir tuş olmadığından dolayı iade ettim. Kalp yapamıyorsunuz yani. Acı ama gerçek. Depresif bir klavye.
Hayır hocam, yapılabiliyor. Biraz araştırın.

- Yazılım yok.

Ben yapabiliyorum?
Aralarında bir fark yok ikisi de outemu marka switch içeriyor. Satıcının fazla yazı eklemeye çalışması.

Üstünde ; , yazan karakterlere Türkçe harfleri yazmışlar o nedenle muhtemelen başka bir tuşa basarak yapabiliyorsunuz. Benim kafamı karıştırdı, herhalde bir o kadar daha koyup daha iyisini alırım dedim. Sonra gerçekten araştırmaya başladım klavyeleri, bilek destekli kaliteli bir Türkçe karakterli red switch bulamadım, bulduklarım da 800 900 liraya olan eski model RGB klavyelerdi. K70 önerdiler, 1200 liraymış. Birkaç ay iyi bir indirime girmesini bekleyeceğim. Akakçe'de 790 liraya kadar düşmüş diyordu olmadı 900'a falan da düşse alırım. Ömürlük bir klavyeye benziyor.

Onun dışında Warlock çok beğendiğim bir klavyeydi, ışık modları ve RGB'si de çok güzel aydınlatıyor. İlk mekanik klavyemdi diye mi bilmiyorum ama oyunlarda rahatlık sağladığını farkettim bir nebze. Sadece yazı yazması biraz uğraşlıydı, kendim laptop'umun membran klavyesini kullanmaya alışmıştım.

Ancak mesele şu ki kaliteli klavyeler (yabancı menşeili) fiyat olarak çok el yakıyor. Dolardan işlendiği için. Türk markaları da saatli bomba diyorlar. En iyisi acil bir durum yoksa membran ortalama bir klavye almak. Logitech g213 alanlar memnunmuş, o fiyat aralığında mekanik alacağınız klavyeler fazla tatmin etmeyebilir kalite ve uzun zamanlı kalite açısından. Ben fırsat bekliyorum.

Bu 2 klavye arasındaki farkı söyler misiniz? Birisi normal diğeri outemu.
Hiçbir fark yok aralarında, hatta ortak yönleri var. İkisi de çöp.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı