Gamepower Warlock Red Switch Nasıldır?

Kuty

Hectopat
Gamepower Warlock Kırmızı Swıtch Mekanık Klavye - n11.com Ürünümüz bu. Öncelikle bu fiyata Steelseries Apex 100 modeller de önerilecek biliyorum fakat Apex Membrane bir Klavye. Warlock ise Red Switch olarak gösteriliyor ve birkaç videoda da görünüyor fakat ne kadar gerçekten Red Switch bilinmez. LoL oynadığım için haliyle tepkime süresi daha düşük olan bir klavye istiyorum.
Bütçem 200 TL. Tabii bu Warlock ne kadar gerçekçi bir Mekanik Klavye orasını da bilmiyorum. Genel olarak bu modeli kullanan varsa veya belirttiğim bütçeye uygun Membrane yerine Red Switch olması önceliğimdir, farklı modeller de önerebilirsiniz. Görüşlerinizi bekliyorum.

Gamepower ürünleri tavsiye edilmiyor. Klavyeye gelecek olursak;
Red Switch mekanik ancak Switch'lerin markası çok iyi değil. Ayrıca görüntü yanıltmasın RGB değil.
Bunu alacağınıza membran bir klavye de alabilirsiniz. Emin olun bu tavsiyeyi dikkate alırsanız mutlu olursunuz.

Bütçeyi 250'ye esnetebiliriz. Türkçe Klavye, Red Switch olursa sevinirim. Makrodur vs o tür takıntılarım yok ve ihtiyacımda yok. Kaliteli orta bütçeye yakın bir model arıyorum.

James Donkey markasını pek bilmediğim için açıkcası tercih etmek istemiyorum. Şu an birkaç videosuna baktım ve Türkçe değil gördüğüm kadarıyla.
Evet maalesef türkçe harfler mevcut değil ama kalite konusunda james donkey gamepowerdan daha iyidir gamepowerin şahsen ne tür bir marka olduğunu hala anlamadım ürünlerinin tasarımı motospeed gibi çin markalarının birebir aynısı kalite sağlamlık konusuna hiç girmeyeceğim ama siz bilirsiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı