Gamepower Warlock 'U' tuşuna bazen basmıyor

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Selam dostlarım. Gamepower Warlock Blue Switch klavye kullanmaktayım. Yazı yazarken bir şey fark ettim; Bazen 'U' tuşuna basmıyor. Mesela 'U' tuşuna bir kez basıyorum algılamıyor daha sonra bastığımda algılıyor. Bunun herhangi bir çözümü vesaire bulunmakta mıdır?

Selam dostlarım. Gamepower Warlock Blue Switch klavye kullanmaktayım. Yazı yazarken bir şey fark ettim; Bazen'u' tuşuna basmıyor. Mesela'u' tuşuna bir kez basıyorum algılamıyor daha sonra bastığımda algılıyor. Bunun herhangi bir çözümü vesaire bulunmakta mıdır?

Garantisi var ise beklemene gerek yok diye düşünüyorum, tuş arızalı büyük ihtimal. Aynısını ben de yaşadım, garantisi olmadığı için, içini açtım, açık şekil de elektronikçiye götürdüm. Gösterdiğim tuşu, kullanılmayan bir tuş ile yer değiştirttim 5 TL'de verdim sorun bitti. Sonrasın da 20 adet sipariş verdim yedek duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı